in

“Katastrofalno, tragično će završiti Milorad Dodik, slijedi najcrnji scenario”

Slatka-Tajna.Eu

“Milorad Dodik je na kraju svoje političke životne karijere i katastrofalno tragično će završiti”, izjavio je ovo potpredsjednik SDP-a BiH Vojin Mijatović u večerašnjem Pressingu na televiziji N1.

Kazao je i to kako ima informacije da slijedi “najcrnji scenario” za Dodika.

“Zamjeram mu što je izdao baznu ideju SNSD-a, BiH i sebe. Tvrdio sam do skoro da taj čovjek nije nacionalista. I nije bio zaista. S ponosom je bilo biti član SNSD-a tih godina. Tada smo proganjani od SDS-a kao izdajnici. To je bila katastrofa. Šta se desilo s tim čovjekom, ne mogu da objasnim ni sam sebi. Neću ga udarati. Taj čovjek je na kraju svoje političke životne karijere, katastrofalno tragično će završiti”, rekao je Mijatovića.

N1: Mislite?

Mijatović: Ne mislim. Znam. Ne predviđam, pričam na osnovu informacija.

Istakao je kako će Dodik završiti tamo kao što je i nastao – kao projekat međunarodne zajednice.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku“Zaboravlja da je došao za premijera s dva poslanika. Da su ga doveli oni koje pljuje danas, a ti ne opraštaju baš pljuvanje javno. Slijede prilične sankcije EU prema Dodiku i najcrnji scenario. Zato je panika s njegove strane. Slijede sanckije nekoliko najjačih zemalja EU. Pratit će i Amerikanci”, kazao je Mijatović.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Nužno što prije nastaviti započete projekte EBRD-a u BiH

Frizura koja svaku ženu čini zavodnicom na prvi pogled