in

GULIANO POSTAO RADIO VODITELJ: Na poklon dobio pet kilograma janjetine

Slatka-Tajna.Eu

Guliano Đanić koji već dugo uspješno djeluje na muzičkoj sceni nedavno je realizirao svoj novi album i to sa splitskom grupom „Osmi putnik“. Albumom se vraća rokenrolu koji je pjevao na svojim počecima u „Osmom putniku“. Ova grupa djeluje jpš od 1985. godine kada je prvi pjevač bio Gibonni. Oni su ostali kao vrhunski muzičari i uživaju ugled na muzičkoj sceni.

Ostali su bili bez soliste pa su pozvali Guliana da im pomogne i tako ga privolili i da ostane s njima. Prva pjesma s albuma koju promoviraju je numera „Tajna“ koju je Guliano otpjevao u duetu s Doris Dragović. Zapravo, su on i Doris prvi put interpretirali hevi metal, a ispala je kombinacija snova jer su im se glasovi sjajno uklopili.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Inače, Guliano na Dalmatinskom radiju srijedom vodi emisiju „Večernji šou s Gulianom“. Kažu da mu to sjajno leži sa čim se i on sam slaže a onda dodaje da ima i komičnih scena jer gosti su njegove kolege. Izdvojio je jednu od top iznenađenja koji mu je priredio Jacques Houdek koji je gostovao sa klapom „Rišpet“ a, vjerovali ili ne, dodao je Guliano, donio je na poklon pet kilograma pečene janjetine. Da se zna ko je došao u goste.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

‘UOSTALOM, JE*O MU JA MATER…’: Nenad Čanak ispunio obećanje, na zgradi LSV-a osvanuo transparent s porukom o ratnom zločincu Mladiću (FOTO)

Vojin Mijatović uputio molbu Aleksandru Vučiću