in

Đorđe David odao priznanje Ceci, a Karleušu nije ni spomenuo? Novi rat na estradi u najavi: Muzičar potkačio kolege

Slatka-Tajna.Eu

Popularni muzičar Đorđe David pojavio se na jednom prestoničkom događaju, gde se prisetio svojih muzičkih početaka, ali je iskoristio i priliku da blago potkači svoje mlade kolege.

– Moji počeci su bili zasnovani na nekim stvarima koji nisu bili zasnovani na internetu. Međutim, mi smo morali vrlo ozbiljno da radimo na onome što se zove zanat. Da li si bio basista, pevač, bubnjar, morao si da vladaš instrumentom, odnosno morao si da znaš ono što se zove zanat, tehnika, da bi tek onda mogao da se baviš emocijom i da bi mogao da ulaziš u priču. Internet je doneo to da danas svako može da bude poznat preko noći, što im otežava stvar – naglasio je Đorđe David.

On se osvrnuo i na aktuelno takmičenje “Zvezde Granda”, i stavio se na mesto takmičara.

– Da sam ja takmičar lomio bih se između Viki, Marije i Cece u ovoj postavi – priznao je David.

Mnogi su primetili da David nije spomenuo Jelenu Karleušu, a kako ovo nije prvi put da njenu suparnicu Svetlanu Ražnatović Cecu ističe, fanovi ovog šou programa pitaju se da li je u pitanju novi estradni rat.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuDa podstimo, Đorđe David je nedavno u emisiji “Puls Srbije” na Kurir televiziji izjavio da je oduševljen Cecom i doslovno je nazvao pravom lavčinom.

Kurir.rs


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

FRIZURA JE PODMLADILA: Dragana Katić u trendu

Bosna slavila u Maglaju – SportSport.ba