in

Đokovićeva šmekerska izjava poslije vijesti da će Federer pauzirati još dugo

Slatka-Tajna.Eu

Rodžer Federer je najavio da će da propusti prva tri Grend slema sljedeće sezone i da eventualno ne osvajanje više nijednog trofeja neće biti ništa loše za njega.

On je najavio da povratak može da se očekuje tek na ljeto naredne godine. Inače, Federer je trenutno 16. na ATP listi.

Poslije meča Novaka Đokovića u Torinu na završnom Mastersu sezone, novinari su pitali najboljeg na svijetu šta misli o ovoj izjavi Federera, a Novak je šmekerski odgovorio:

“Jasno je da je Rodžer ikona našeg sporta i da ga širom sveta ljudi vole. Uživaju da ga gledaju kako igra, kako je prisutan… Važan je za tenis, van terena i na njemu”, rekao je Đoković i dodao:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Za dobrobit sporta, nadam se da ćemo da ga vidimo još malo da igra. Znate, siguran sam da ne želi da završi karijeru na ovaj način. Mislim da će da pokuša, barem da ima taj poslednji pokušaj. Nisam siguran kakva je njegova povreda, ali znam da poslednjih godina ima problema sa kolenom. Mislim da je, zbog svega što je ostvario i pružio ovom sportu, zaslužio da igra i da ima pravi ispraćaj. Ako mu njegova povreda ne bude dozvoljavala da češće igra na turnirima”, zaključio je Đoković.

(Telegraf.rs)


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

EMINA JAHOVIĆ O NOVOM MUŠKARCU U SVOM ŽIVOTU: Uvijek sam bila u zlatnom kavezu

Istraživanje: Smijeh, čak i lažni, može da smanji anksioznost