in

BILE U SVAĐI ZBOG DEČKA: Andreana Čekić se pomirila s Prijinom majkom

Slatka-Tajna.Eu

Kao razlog za prekid njihovog prijateljstva, mediji su navodili svađu njihovih majki zbog muškarca. Kako se navodi sve je kulminiralo kada je Aleksandrina majka Borka Mihajlović, navodno preotela dečka Andreanine mame Sonje.

– Andreanina mama, baš kao i Borka, ima stan u Beču, a Aleksandra je ranije stalno dolazila kod njih, čak je umjela i da prespava tu kad ima nastupe i gledala je Sonju kao drugu majku. Sonja radi u Beču i uvijek se radovala kada njena kćerka i Aleksandra dolaze kod nje i voljela je što se druže.

– Prve svađe krenule su zbog ljubomore Andreane, koja je smatrala da njena majka previše pažnje i stvari poklanja Aleksandri, pa je zbog nje često umjela da se posvađa sa majkom. Ali prijateljstvo se okončalo kada je Aleksandrina mama Borka ušla u vezu sa dugogodišnjim Sonjinim dečkom. Tačnije, umiješala je prste i preotela ga. Tada su i pjevačice prekinule svaki kontakt.

A sada je Andreana objavila fotografiju s Aleksandrinom majkom Borkom i istakla da je laž da su u svađi. Ipak, ovu objavu Borka nije lajkovala, te izgleda da se Čekićeva pomirila s majkom svoje drugarice, ali da Mihajlovićka nema namjeru da se s njom druži.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Majka Aleksandre Prijović, često privlači pažnju javnosti, kako zbog svog izgleda i života, tako i zbog popularnosti svoje kćerke. Borka, koja se od Aleksandrinog oca razvela, još dok je ona bila djevojčica, na društvenim mrežama je pokazala kako uživa u vezi sa kolegom Fahrudinom Buljubašićem, a ova romansa navodno traje već nekoliko godina.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Ovako se cepaju drva u Njemackoj 🤣 SMIJESNO #shorts #short #tiktok #shortsvideo #subscribe

Kina najbogatija na svijetu sa 120 biliona dolara