in

PUKLA 300.000 EURA NA PROSLAVU ROĐENDANA Soraja Vučelić proslavila rođendan u Istanbulu!

Slatka-Tajna.Eu

Soraja Vučelić poznata je kao neko ko voli luksuz, a zašto i ne bi kada može da ga priušti.
Najpoznatija srpska starleta proslavila sa prijateljima rođendan, na koji je pukla čak 300.000 evra!

Za svoj 35. rođendan, odlučila je da prijatelje pozove u Isanbul, a na gala proslavu pozvala je, između ostalog, svoju najbolju drugaricu Ana Korać.

Prije same proslave Soraja se pohvalila na Instagramu, tako što je podijelila snimak na kome ulazi u helikopter.

Naime, Vučelićeva je dobila specijalni poklon vožnja helikopterom, zbog čega je bila oduševljena, pa nije mogla da izdrži, a da to ne podijeli sa njenim pratiocima na društvenim mrežama.

Sa druge strane, izvor blizak starleti, otkrio je i koliko je novca uloženo u gala proslavu u luksuznom hotelu koji se nalazi u samom srcu Istanbula. Jedan od prestižnijih hotela, koji inače važe za mjesto gdje dolaze samo suvi bogataši Soraja je iznajmila za svoj rođendan.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku– Soraja uživa, preuzbuđena je zbog svega što joj se dešava, pokloni joj stižu sa svih strana, čestitke takođe. Ona voli svoj rođendan, voli jer tada okupi prijatelje, sa kojima se i inače druži, ali ona voli da ih okupi sve na jednom mjestu, kako bi svi zajedno uživali i proslavili njen dan. Dobila je i specijalne poklone, koji su se stvarno ostavili bez daha, a mogu i da vam kažem da je za ovaj rođendan odvojila i skoro 300. 000 evra, mislim to vam govori da ona stvarno ne štedi kada su prijatelji u pitanju. Voli da živi u luksuzu, a ako može i svojim prijateljima to da omogući, zašto da ne – govori izvor blizak Soraji za Republiku.
(expres/republika.rs)


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Oglasio se Miralem Pjanić: “Ovo je prava i jedina istina”

Marušić i Hrvoj-Šipek odgovorno rade svoj posao