in

Ozvaničena poslovna saradnja između Intesa Sanpaolo Banke i Ljekarske/Liječničke komore FBiH

Slatka-Tajna.Eu

U prostorijama Ljekarske/Liječničke komore Federacije BiH održan je sastanak kome su prisustvovali Marco Trevisan, predsjednik Uprave Intesa Sanpaolo Banke, predsjednica Komore dr. Amila Bećirović, te predstavnici Banke i Ljekarske/Liječničke komore, a čiji je povod bio potpisivanje ugovora o poslovnoj saradnji između Intesa Sanpaolo Banke BiH i Ljekarske/Liječničke komore FBiH.

Potpisani ugovor predstavlja početak dugoročne poslovne saradnje, gdje je Ljekarska komora dala svoje povjerenje Intesa Sanpaolo Banci kao finansijskom partneru na tržištu BiH.

Saradnja, između ostalog, podrazumijeva posebne uslove i ponude kreirane za članove i uposlenike Komore, podršku u vidu uspostavljanja poslovne saradnje između Komore i poslovnih subjekata iz Italije, te podršku Komori u smislu realizacije njihovih projekata koji se tiču poboljšanja zdravstvenog sistema u BiH.

“Moram istaći da mi je posebno zadovoljstvo što smo danas u Tuzli potpisivanjem ovog ugovora, finalizirali našu uspješnu saradnju sa Ljekarskom/liječničkom komorom FBiH. Intesa Sanpaolo Banka se obavezuje da će u narednom periodu biti na raspolaganju Komori i njenim zaposlenicima i članovima, te odgovoriti na sve njihove zahtjeve”, izjavio je Marco Trevisan, predsjednik Uprave Intesa Sanpaolo Banke.

Predstavnici Komore, na čelu sa predsjednicom dr. Bećirović izrazili su veliko zadovoljstvo posjetom i uspostavljenom saradnjom.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuBanka će, također, tokom naredne godine pratiti aktivnosti Ljekarske/Liječničke komore FBiH, učestvovati na sastancima koje Komora organizuje, te na simpozijumima i stručnim edukacijama.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

I Rented A House In An Straight Up Evil Portal | Vibration Leap

Nakon gola koji su primili Zmajevi, sa tribina je zaorilo “Bosna, Bosna, Bosna…”