in

Ovo je ljepotica koja je “razorila” ljubav Monike Beluči i Vensana Kasela, evo kako ga je zavela

Slatka-Tajna.Eu

Francuska glumica Lea Sejdu osim po ulozi Madalin Svon u “No Time to Die” djevojke postala je atraktivna medijima zbog priče da je bila djevojka Vensana Kasela poslije razlaza sa evropskom ljepoticom Monikom Beluči.

Veza Vensana i Lee nije trajala dugo, ali je bila ispraćena sa velikim medijskim interesovanjem.

Naime, Monika i Kasel razveli su se 2013. godine, a u toku razvoda dok je trajalo snimanje filma “Lepotica i zvijer” u kojem Vensan i Lea igraju glavne uloge, šuškalo se da su bili u strastvenoj vezi. Od priča i ogovoranja Vensan i Lea došlo je do toga da niko nije mogao da porekne njihovu ljubavnu aferu, a pojedini su upravo lijepu plavušu krivili za krah braka Beluči-Kasel.

Veza se komentarisala na razne načine. Neki su novu ljubav harizmatičnog glumca vidjeli i kao njegov način da preboli italijansku divu.

Francusku glumicu koja je za ulogu u filmu “La belle personne” nagrađena nagradom “Cezar” i nagradom Kanskog filmskog festivala u kategoriji najbolje mlade glumice, često su u to vrijeme poredlili sa Monikom (Italijanka je u tim poređenjima vodila). A kada su se njih dvije našle zajedno u filmu “Spektar” i na nizu promotivnih aktivnosti ovih ostvarenja, zaprepašćenju nije bilo kraja. “Kako mogu da budu u dobrim odnosima?”.

U međuvremenu Kasel je počeo da se viđa sa Tinom Kanaki, ali Lea je ostala “obilježene” kao Bond djevojka i djevojka koja je prva bila sa Vensanom poslije raskida sa Beluči.

Novi film je 25. dio iz franšize o Bondu i ujedno posljednji u kom će britanskog tajnog agenta 007 glumiti Danijel Krejg a u pratnji predivnih glumica Lee Sedu i Rami Malek.
(express/alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User

Cudo od devojke smijeh do suza smijesno #shorts #short #tiktok #shortvideo #subscribe

Nakon prividnog ubrzanja, BDP BiH vraća se u stagnaciju