in

Iako je selektor Ivaylo Petev kaznio i odstranio Miralema Pjanića, on je ostao uz saigrače na Bilinom polju!

Slatka-Tajna.Eu

Možete ga prozivati koliko hoćtee, ali on je ipak mnogo donio Zmajevima i nije jedini krivac za ovakvo stanje!

Miralem Pjanić se u protekla 24 sata našao u centru pažnje jer je uhvaćen kako se provodi u nekim sarajevskim restoranima i kafićima.

Nekoliko sati uoči utakmice stigla je potvrda da Pjanić neće konkurisati za duel sa Ukrajincima, ali je svejedno stigao u Zenicu.

Fudbaler Barcelone na posudbi u Bešiktašu duel posmatra sa tribina u društvu oca Fahrudina.

Također nekoliko sati prije utakmice Savez se igrao gluhih telefona sa bh. javnošću jer je prvobitno objavljeno saopštenje zašto iskusni veznjak nije u kadru, a nakon toga i uklonjeno.

Ipak, iako je isključen iz ekipe zbog nediscipline Miralem Pjanić je odlučio da ostane uz saigrače – javio je sportsport.ba.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Pjanić večeras neće biti u startnoj postavi niti na klupi za rezervne igrače u susretu protiv Ukrajine.Tako je odlučio selektor Ivalyo Petev nakon što je obavio razgovor sa Pjanićem

Pjaniću je žao što je prekršio disciplinu i radnu etiku te u potpunosti razumije odluku selektora.

“Ne treba zaboraviti činjenicu da je Pjanić u dresu reprezentacije pružao sjajne partije. Njegov postupak koliko god da nije bio primjeren igraču takvog renomea niti patriotizmu koji treba da da osjeća svako ko nosi nacionalni dres, ipak treba shvatiti kao posljedicu nedovoljnog psihološkog oporavka nakon svega što mu se dešavalo u posljednjih godinu dana karijere”, navelo se u saopštenju koje je povučeno sa stranice Saveza.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

U srijedu kiša većinom na Jadranu i uz njega, uz jugo, na sjeveru buru

Punjene ćufte u bijelom sosu