in

Era Ojdanić: Na ženinom grobu sam se zakleo da se nikad neću oženiti

Slatka-Tajna.Eu

Život Ere Ojdanića za mnoge je nepoznanica. Ovih dana je ispričao medijima da je njegova kćerka Jasmina invalid od rođenja,a do sada nikada nije želio da govori o tome šta se desilo. Prvi put je otvoreno govorio o životu, ali I pokojnoj supruzi Ljupki.

-Jasmina je invalid od rođenja. O tome nisam imao potrebe nikada da pričam. Otkad se rodila, Jasmina živi sa mnom. Nju su babice na rođenju izvlačile na vakuum i… Odmalena je vrijeme provodila sa mojom majkom, baba Radina je, u stvari, nju odgajila više nego Ljupka, jer Ljupka je ovdje radila godinama, ovde u motelu, tako je to bilo… Kada su je porađale, babice su bebi tom prilikom oštetile neki moždani nerv. Zbog oštećenja tog nerva ona ne može da govori kako treba, osamdeset posto je invalid. Jasmina je, znači, ostala invalid, nije invalid sto posto, da je nepokretna, u kolicima, da mora da koristi pelene,, ona samo ima problem sa otežanim govorom. Ona osim toga fenomenalno funkcioniše. Ljupka je bila dva meseca s njom u porodilištu i to je već bio problem. U 19. godini postajem tata i u tom trenutku uopšte ne znam kako da se nosim s tim, borim se… Pomirio sam se s tim, invalid – invalid, samo neka je živa. Pokretna je, sve obavlja sama u kući, pomaže mi…Nije bilo straha kod mene i Ljupke, bio sam sretan kada sam saznao da je ponovo u drugom stanju, nikada nisam razmišljao da će se ponovo roditi bolesno dijete. Njeno djetinjstvo nije bilo nimalo lako, uvijek je morao neko biti uz nju. Nije išla u školu, jer ima veliki procenat nesposobnosti, nije bila za školu, ali je kod kuće naučila sve što treba za život, kućovne poslove, sve zna da odradi – otkriva Odjanić,a ond apriča o pokjonoj ženi.

-Ona je bila harmonikašica, upoznali smo kad je imala 16-17 godina, ja sam bio tri godine stariji. Upoznali smo se u Stepojevcu na Gospojinu, počeli smo da radimo zajedno, da sviramo, oženio sam je i nisam pogriješio, iskren da budem. To je bila prava žena, prava majka, snaha… Prava domaćica. Ja otputujem u daleku Australiju, Ameriku… Ja ne razmišljam o domaćinstvu, o motelu. Sve moje kolege i kolegice za vrijeme mog boravka na turnejama, kad svrate, niko nije izašao dok nije popio kafu ili piće, sve moje kolege je ispoštovala. Zato sam se ja zakleo na njenom grobu da se nikad neću oženiti. Treba, naravno, da imam nekog pored sebe, ali nikad neću moći da nađem neku ženu kao što je bila moja Ljupka. A i ne bih volio da mi neko unakazi život i da nekome polažem račune u ovo malo života što mi je ostalo. Mnogo mi nedostaje. Ona je sve radila po imanju, sve je to meni palo na leđa, ali ovo je jedna baterija koja me puni, ništa mi nije teško da uradim Bilo je mnogo ponuda za brak, ne kažem da su sve žene iste, ali u principu sve vole dobar provod i da budu skockane, da su za ljubav… Teško je naći pravu domaćicu koja može da mi pomaže oko svega. Što se tiče domaćinstva, ja mogu da zamenim i ženu i muškarca, znam sve, ali ljubav je ljubav. Sve za ljubav – našalio se pjevač, pa otkriva da nije slobodan čovjek.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku(Express/ Kurir)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Novi GTS: prvi Taycan sa dometom od više od 500 kilometara prema podacima WLTP-a

Federer pauzira još najmanje sedam mjeseci