in

Ekskluzivno otkrivamo! Tajni susret u Jugovu: Tanja od Draška dobila skupocjen poklon, a pao i poljubac! Burna noć u Banjaluci

Slatka-Tajna.Eu

Tanji Savić teško je palo razdvajanje od dečka Draška Stanivukovića, pa ga je pozvala da je poseti u jednoj luksuznoj vili nadomak Smedereva, gde i živi.

Naime, gradonačelnik Banjaluke proveo je nekoliko dana na poslovnom putu u Parizu, pa je, čim se vratio, pohitao pevačici u zagrljaj. Kako navodi naš izvor blizak pevačici, Tanja i političar su se sastali na jednom luksuznom imanju sa ogromnom vilom nadomak Smedereva. U tom objektu mahom se održavaju velika slavlja i venčanja, a postoji i jedan restoran internacionalne kuhinje, gde su oni proveli oko dva sata na romantičnoj večeri i razgovoru. Nekoliko puta su se i poljubili, iako je bilo prisutnih za susednim stolovima.

– Tanja i političar došli su u restoran u subotu oko pet sati po podne. Bili su vrlo prisni, svi u restoranu su bili šokirani da se ne kriju. Odmah su naručili hranu, stalno su se smeškali i dodirivali, primetio sam da joj je Draško pokazivao svoje slike iz Pariza, odakle je tog dana i doputovao. S njima u pratnji je bio i jedan kršni momak, koji je seo nedaleko od njih, pa pretpostavljam da je u pitanju njegov telohranitelj ili vozač. U jednom trenutku on je dodao Drašku i kesu jednog poznatog francuskog modnog brenda, a kada joj je uručio poklon, Tanja se oduševila i zagrlila dečka. U jednom momentu, pao je i poljubac. Baš se bila obradovala, vidi se da blista i da joj prija pažnja – ispričao nam je izvor i dodao da su odmah nakon toga, navodno, otišli zajedno za Banjaluku.

– Tamo je provela samo nekoliko sati, jer je Draško imao neke važne susrete, o čemu je obavestio i svoje pratioce na Instagramu. Pretpostavljam da je noć bila burna, jer se ranom zorom vratila za Srbiju. Možda bi ostala i duže sa svojim partnerom da nije imala zakazano gostovanje u jednoj emisiji koja se emitovala uživo, a gde se videlo koliko je srećna, bez obzira na to što je njen muž Dušan besramno izvređao i nju i Draška – završava izvor.

Da je ovo tačno i da je do susreta zaista i došlo, potvrdila je i sama Tanja, koja je govoreći o uvredama njenog supruga Dušana Jovančevića na račun njenog dečka Draška nazvala anđelom.

– Nisam njegov PR, ali moram da kažem, sedela sam sinoć s njim, moram da kažem za njegovu energiju. U svakom poslu ima zmija, osetila sam neke zmijice pored njega, ali on je kao anđeo. Ima divnu energiju, tu je, a kao da nije tu. Toliko je neprimetan, to je baš lepo, i ja sam takva – rekla je Tanja u emisiji “Premijera – Vikend specijal” samo nekoliko sati nakon susreta s političarem.

Kurir.rs/A.P.

Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User

Petrakov: Šta dalje? Sada idem na odmor i ispijaću čajeve sa suprugom

Testiranja na račun poslodavca neće dugo trajati