in

Amir i Sarr-e-Roma predstavljaju singl „Otplači me“ – Hayat Production

Slatka-Tajna.Eu

Amir Karahasanović i Sarr-e-Roma na muzičkoj sceni djeluju od 1996. godine. Sve je počelo u kultnom restoranu Lovac na Mejtašu.

Sada, nakon duže pauze, u sklopu Hayat Produkcije predstavljaju novi singl „Otplači me“. Ožiljci od ljubavi koje nosimo naš su jedinstven kod, naš potpis i neponovljivo remek djelo. Promijeni nas vrijeme samo od sebe, tim rukama ne možemo umaći.

„Otplači me“ je nova balada Amira Karahasanovića nastala u saradnji s Hayat Produkcijom, za koju spot potpisuje „Provision“ ekipa. Amir je radio muziku i tekst, dok aranžman potpisuju Arel Češljar i Meho Radoović. Kadrovi su snimani nadomak Sarajeva, u jednom idiličnom prostoru. Riječ je o restoranu „Sopra“ koji je idealan za bijeg od svakodnevnice.

Vizuelni obol ovoj pjesmi sastoji se od prizora zaljubljenog para koji su u sjećanju interpretatora. Oni su, ovisno o izražajnim sredstvima same pjesme, meki i oštri. Amir u svom novom singlu govori jezikom razumljivih simbola i jednostavnosti. Bez velike filozofije. Sarr-e-Roma

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Iako nismo svi isti, u novoj pjesmi željeli smo poslati poruku nade i empatije za sve one koji pate ili zacijeljuju svoje ljubavne rane.

Singl „Otplači me“ poslušajte u nastavku, kao i na svim digitalnim platformama.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Dvije do tri šoljice kafe dnevno smanjuju rizik od demencije

Košarka se budi u Gradišci: Mozzart podržao OKK Kozara