in

Svi detalji susreta! JK: Samo su mi još ove dvije falile, ali makar će biti zabavno! A ovako su Ceca i Anastasija reagovale kada su je ugledale!

Slatka-Tajna.Eu

Jedna od tema koje su obilježile vikend za nama svakako je i susret “oči u oči” Jelene Karleuše i Cece Ražnatović na bečkom aerodromu i njihovo putovanje istim avionom za Beograd.

Kako Kurir Stars ekskluzivno saznaje od jednog putnika koji se našao s njima na letu, na bečki aerodrom je prvo došla Ceca sa svojim dečkom Bogdanom Srejovićem, kćerkom Anastasijom i frizerom. Nešto kasnije u pratnji igračica pojavila se i Karleuša, koja je došla iz Kopenhagena. I dok se Ceca trudila da ostane neprimjetna, pa je odmah sjela i razgovarala s dečkom, JK su srpski fanovi odmah prepoznali i potrčali da se slikaju s njom, što je ona, iako umorna od nastupa i leta od Kopenhagena do Beča, rado prihvatila i izašla im u susret.

Karleušu je prvi primijetio Cecin frizer, koji je odmah na to skrenuo pažnju Ražnatovićkama. One se poslije toga više nisu okretale u tom pravcu, tako da je tada izbjegnuta neprijatna situacija.

Odmah nakon slikanja JK je sjela kod svojih igračica kako bi sačekala poziv za ulazak u avion. Tada je i ona primijetila da je tu i Ceca sa svojom pratnjom, pa je samo tiho prokomentarisala jednoj od članica svog tima:

– Samo su mi još ovije dve falile, ali makar će nam biti zabavno do Beograda.

Jelena je zatim uzela magazin Vog, koji je prelistavala do samog ukrcavanja na let.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










U avion je, kako dalje izvor navodi, ušla Ceca sa Anastasijom i sjela u biznis klasu, a nekoliko trenutaka poslije nje ušla je i Karleuša, pogledi su im se sreli na trenutak, iako su obe bile zamaskirane velikim crnim sunčanim naočarima. Jelena je, inače, sjedila pored prozora i većinu leta provela je gledajući u svoj telefon, ali i snimajući pogled iz aviona, kao i nekoliko selfija, koje je nakon slijetanja i objavila na svom Instagramu.

Kada su sletjeli u Beograd, Ražnatovićeva je opet izašla prva jer je bila bliže izlazu, a kada su pored Jelene prošle njene igračice, koje su sjedile u ekonomskoj klasi, ustala je i ona i krenula ka pasoškoj kontroli. Kada su i završile sa tim, Jelena se uputila ka gornjem izlazu, dok su se Ceca, njen partner, kćerka i frizer uputili ka donjem izlazu, gdje su ih već čekali džipovi, kojim su se uputili ka pjevačicinom domu.

Podsjetimo, ovo nije prvi put da su se ljute protivnice srele na aerodromu. Sličan susret dogodio se i 2012. godine, kada su istim avionom odletjele za Cirih.

– Ovaj susret biće historijski ako se ovaj avion sruši. A ako se sruši, Srbija će riješiti sve svoje probleme – izjavila je tada Karleuša za Kurir.

ekskluziva.ba


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Posebna ponuda nenamjenskih kredita uz do 30 posto nižu kamatnu stopu

Trubači na dočeku reprezentativaca Srbije, Piksi: Borba tek predstoji