in

Savez je objavio pa izbrisao saopštenje na zvaničnoj web stranici

Slatka-Tajna.Eu

Miralem Pjanić neće igrati protiv Ukrajine, postalo je to jasno nakon spiska igrača kojeg je NS BiH dostavio UEFA-i.

Proteklih nekoliko dana za Pjanića su bili itekako teški, prije svega psihološki. Prvo je odigrao razočavarajuće protiv Finaca, tokom utakmice je i izviždan, a zatim su se pojavili snimci kako se provodi po kafićima.

Iz Saveza su izdali saopštenje u kojem se navode razlozi Pjanićevog odsustva u duelu protiv Ukrajine, ključno je bilo kršenje discipline.

“Pjanić večeras neće biti u startnoj postavi niti na klupi za rezervne igrače u susretu protiv Ukrajine.Tako je odlučio selektor Ivalyo Petev nakon što je obavio razgovor sa Pjanićem

Pjaniću je žao što je prekršio disciplinu i radnu etiku te u potpunosti razumije odluku selektora.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Ne treba zaboraviti činjenicu da je Pjanić u dresu reprezentacije pružao sjajne partije. Njegov postupak koliko god da nije bio primjeren igraču takvog renomea niti patriotizmu koji treba da da osjeća svako ko nosi nacionalni dres, ipak treba shvatiti kao posljedicu nedovoljnog psihološkog oporavka nakon svega što mu se dešavalo u posljednjih godinu dana karijere”, naveli su iz Saveza.

Međutim, interesantno je da se saopštenje na stranici Saveza nije dugo zadržalo pošto je vrlo brzo izbrisano. Naš narod bi rekao igra gluhih telefona…

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

How to Kiss – Kissing Tips | Learn How to French Kiss

Hurmašice, klasični zaliveni kolač po izvornom receptu