in

Policija čuva murale ratnog zločinaca, ostale nema ko da čuva

Slatka-Tajna.Eu

Na zgradi prostorija Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) osvanuli su grafiti koji veličaju osuđenog ratnog zločinca Ratka Mladića, ali sadrže i uvrede za predsjednika Lige Nenada Čanka.

“Noćašnji uradak ‘heroja’. Policija čuva murale u***nog ratnog zločinaca, i privodi Aidu Ćorović zbog bačenog jajeta, a ostale nema ko da čuva. Niko mikada nije pronađen zbog vandalizacija prostorija LSV po Vojvodini. To je sve što treba da znate o Srbiji”, napisao je Čanak na Twitteru.

Podsjetimo, tokom proteklih dana murali posvećeni osuđenom ratnom zločincu Ratku Mladiću su više puta uništavani, a neki su i popravljani.

Aktivistkinja za ljudska prava Aida Ćorović privedena je zbog bacanja jaja na mural. Navedimo i to je da je beogradska inspekcija ranije naložila da se grafit ukloni sa jedne stambene zgrade.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuAida Ćorović, aktivistica za ljudska prava i historičarka umjetnosti, kazala je za N1 da je Srbija fašističko društvo.

Navela je kako je situacija slična i u drugim zemljama regije. Također, govorila je i o “nepristojnoj ponudi” srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića kada joj je ponudio posao.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Power of Persuasion | Conversational Hypnosis | Mind Control Techniques | Mind Control Tricks | Subliminal Persuasion

Mače prvi put ušlo pod tuš, njegova reakcija oduševila ljude na TikToku