in

Ovo je kuća koju je Marinko ostavio udovici: Supruga Slavica napravila čist luksuz, sama posadila vrt i izrađivala detalje!

Slatka-Tajna.Eu

Pjevač narodne muzike Marinko Rokvić preminuo je u 68. godini nakon teške borbe sa rakom pankreasa, a iako je znao da ga bolest sve više stiže, on nije želio da ostavlja testament svojoj porodici nego je do posljednjeg trenutka brinuo o njima.

Marinko je imovinu koju je stekao tokom života podijelio na ravne časti, svojim sinovima i životnoj saputnici kojoj je umro na rukama.

Pjevač i njegova supruga Slavica godinama su mislili o tome da je najbitnije da svoju djecu obezbijede, pa su stan na Novom Beogradu prodali i novac raspodijelili tako da su obezbijedili sinove koji su tada zasnovali porodice. Kako su Nikola i Marko obezbijeđeni, a Dario nema namjeru da živi u Srbiji, kuća na Banovom brdu ostala je Marinkovoj partnerki Slavici.

Marinko i Slavica živjeli su skladno u prostranom domu uređenom sa puno pažnje i ljubavi, a Slavica je brinula o svakom detalju.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Vesela duša ove žene mnoge detalje i sama je pravila, pa će vas tako oduševiti ukrasni mini namještaj za policu koji je sama napravila, ram sa plavim kristalima koji je takođe ona prepravila i dala mu nov izgled… A kako voli zdrav život, Slavica je u dvorištu napravila pravu oazu mira i zdravlja.

ekskluziva.ba


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

“Bilo bi dobro da se Gospa u Međugorju ne pojavljuje svaki dan”

Koliko košta odmor na egzotičnim destinacijama