in

Kraljica bakšiša Ana Bekuta za samo jednu pjesmu dobila hiljade eura

Slatka-Tajna.Eu

Fudbaleri reprezentacije Srbije sinoć su sletjeli na beogradski aerodrom “Nikola Tesla” pravo iz Lisabona, gdje su pobijedili Portugalce i plasirali se na Svjetsko prvenstvo 2022. Međutim, golman Predrag Rajković se iz Lisabona vratio malo prije ostatka ekipe kako bi prisustvovao rođendanskoj proslavi sina, na kojoj je goste zabavljala čuvena pjevačica Ana Bekuta.

Golman fudbalske reprezentacije Srbije, Predrag Rajković i njegova supruga Ana Rajković, sinoć su sinu Tadiji upriličili rođendansku zabavu, a za muziku i dobru atmosferu bila je zadužena pjevačica Ana Bekuta.

Njegova supruga Ana je na svom Instagramu podijelila nekoliko video snimaka sa slavlja na kojima se mogla vidjeti atmosfera s lica mjesta, a u jednom trenutku snimila je kako Rajković daje Bekuti bakšiš od 50 evra.

Fudbaler nije žalio novac na provod, te je za muziku izdvojio pozamašnu svotu novca, jer je pored Ane pjevalo još nekoliko mlađih pjevača kao što su zvezde Granda Vanja Mijatović i Jovan Stefanović.

S obzirom na to da fudbaleri vole da se provode uz hitove Ane Bekute, Rajković je želio da upravo ona bude specijalna gošća na dječijem rođendanu, koji je potrajao do ranih jutarnjih sati.

Kako Nova.rs piše, folk zvijezda se i te kako oparila na ovoj privatnoj proslavi jer je, pored svog honorara, dobila i zavidan bakšiš, pogotovo kada je pristiglo nekoliko reprezentativaca.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Ana je pjevala dva bloka i sve pjesme su gosti, zajedno s njom, pjevali od početka do kraja. Čim je uzela mikrofon, svi su ustali da igraju. Novčanice su letjele na sve strane, naročito od fudbalera koji su željni dobre muzike i provoda, posebno nakon što su u nedelju porazili Portugalce i tako se plasirali na Sjetsko prvenstvo u Kataru. Najviše su naručivali Aninu čuvenu pjesmu „Sve sam stekla sama“, te je pjevačica za ovu pjesmu dobila bakšiš od čak nekoliko hiljada evra – priča naš izvor i dodaje da se folk zvijezda trudila da ispoštuje svakog gosta.

– Ana se uvijek rado odaziva na pozive sportista kad su njihova privatna slavlja u pitanju, a posebno joj je bila čast što je proslava rođendana Rajkovićevog sina uslijedila neposredno nakon kvalifikacije na Svjetsko prvenstvo – piše nova.rs.
(express/nova.rs)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Ubjedljiv poraz Zvezde u Vitoriji

‘BIT ĆETE ODGOVORNI…’: Ministru Grubeši stigla oštra poruka od Nelsona, Sattlera i Kavalec