in

KAO STRANCI: Vesna Zmijanac, Nikolija i Relja čim su izašli iz aviona rastrčali se svako na svoju stranu

Slatka-Tajna.Eu

Vesna Zmijanac se sa nastupa u Švicarskoj vratila istim avionom kao i njena kćerka i zet, međutim po sletanju svako je otišao na svoju stranu. Vesna je prva istrčala sa aerodroma i užurbanim korakom uhvatila taksi.

Već mkesecima se špekuliše da odnosi Nikolije Jovanović i Relje Popovića sa Vesnom Zmijanac nisu najbolji. Svemu tome doprinijelo je i kada je Nikolija rodila drugo dijete, te je reper organizovao proslavu na kojoj se nije pojavila Vesna, a kasnije su se u medijima pojavili navodi i da je Relja zabranio tašti da samostalno pravi ikakve proslave.

Naravno, mladi par je to odmah demantovao, a ubrzo je i Vesna poručila da je u sasvim dobrim odnosima sa zetom, međutim isplivali su novi dokazi da očigledno pokušavaju da zataškaju da u njihovoj porodici nije sve u najboljem redu.

Naime, proteklog vikenda Nikolija i Relja su imali nastup u Bernu, dok je Vesna iste večeri nastupala u Cirihu. Nakon završenih koncerata, svo troje su se sutradan vratili za Beograd istim letom iz Šviarske, međutim sa aerodroma su izašli kao da se ne poznaju.Svako je otišao svojim putem,a Vesna je odmah uzela taksi i uputila se kući.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/Kurir)

 

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Mače prvi put ušlo pod tuš, njegova reakcija oduševila ljude na TikToku

Lud Zbunjen Normalan – Ovaj je poslije mene bio najgori u razredu.