in

Damiano u kožnim halterima i gaćicama: Opčinjene žene kažu da im je i u ovome privlačan

Slatka-Tajna.Eu

Zgodni italijanski pjevač Damiano David, koji je zaludio djevojke širom svijeta, nakon što je sa bendom Maneskin pobijedio na Evroviziji, ni ovog puta nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Damiano se sa članovima benda pojavio na dodjeli nagrada “MTV Europe Music Awards”, a za opvu priliku poneo je nikad izazovniji, ali i oskudniji stajling.

Italijan za kojim lude mnoge žene širom svijeta nosio je kratku providnu bluzu, tako da mu se vidio stomak, ali donji dio stajlinga je potpuno ludilo.

Damiano je imao kožne gaćice sa halterima, mrežastim čarapama i dubokim čizmama na štiklu.

Stajling je upotpunio je crnim, kožnim, rukavicama, i minđušama, a kao što smo već navikli od njega, nije izostala ni šminka na njegovom licu.

Ostatak benda Maneskin imao je zanimljive odjevne kombinacije i svi su bili našminkani, međutim, Damiano se istakao najviše, pa ne čudi što su obožavatelji potpuno “poludjeli” zbog njegovog stajlinga.
“Zna kako da privuče pažnju”, “Meni je privlačan i u halterima”, “Bolji frajer od svih “alfa mužjaka”, “Italija kakvu želimo!”, “Tako smo svi ponosni na vas”, “Čemu ovakakav stajling?”, “Nevjerovatno, sve može da iznese, bravo, Damiano”, neki su od komentara.

(express/alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User

Tzv. Kosovo tuži Srbiju UEFA zbog tri prsta u Lisabonu

Džaferović: Blinken nam je poslao pismo, SAD ostaje posvećena BiH