in

Uskoro – Novi spotovi Alena Hrbinića snimljeni u Krajini – Hayat Production

Slatka-Tajna.Eu

Alen Hrbinić uskoro će publiku širom regiona obradovati novim spotovima. Naime, legendarni pjevač snimio je videozapis za pjesmu „Najdraža“ koja se prošle godine našla na njegovom albumu „Furam“.

Sve je bilo odlično organizirano i već se uveliko radi na montaži. Snimali smo na nekoliko lijepih lokacija, a dobar domaćin u Prijedoru nam je bio Halid Muslimović. Muslimović nam se pridružio na pauzi i nakon snimanja. Nekoliko sati smo proveli u razgovorima o estradi. U Prijedoru sam se družio i sa producentom Fikretom Vukalićem Fantomom, koji živi i radi u Austriji i u toj zemlji organizira koncertne spektakle Dine Merlina, Zdravka Čolića, Gorana Bregovića… Sigurno je da sam mnogo mogao naučiti od Muslimovića i Fantoma koji su već decenijama svaki na svoj način na estradi – rekao je Alen Hrbinić.

Kadrovi su snimljeni u Ključu, Prijedoru i Kozari. Režiju za dva nova videospota potpisuje Dejan Nišević.

Pokušavam da godišnje snimim barem četiri spota i na taj način promoviram svoj rad. Naravno, mnogo se radujem i svirkama i druženju sa publikom. Nama muzičarima i pjevačima to je najbitnije. Muzika je smisao našeg života i nema dana da nekoliko sati dnevno ne sviram ili pjevam. Svirke su mjesto gdje publici poklanjamo energiju i emocije i oni nam uzvraćaju istom mjerom. To je posebni bitno za autorski rad i nastajanje novih pjesama – dodaje sarajevski pjevač koji živi i radi u Njemačkoj.

Ovim putem, Alen želi da najavi svoj novi singl! Riječ je o pjesmi „Pokreni se“ čiji će datum premijere biti poznat uskoro! Alenov nosi singl bit će nešto sasvim novo, što do sada nismo vidjeli. Međutim, u novom singlu on će zadržati svoj prepoznatljivi muzički štih.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Alkoholna pića proizvodit će i prodavati samo registrovani proizvođači u FBiH

“Nalazimo se na historijskoj prekretnici”