in

Ukrajinci trenirali na Bilinom polju: Sutra u najjačem sastavu žele pobjedu i plasman u baraž

Slatka-Tajna.Eu

Gostujuća selekcija treba pobjedu i “pomoć” Francuske u meču protiv Finske

Nogometna reprezentacija Ukrajine odradila je večeras na Bilinom polju posljednji trening pred sutrašnji meč u Zenici protiv selekcije Bosne i Hercegovine.



Reprezentacija Ukrajine sutra će od prve minute krenuti silovito prema golu BiH, budući da im u sutrašnjem meču odgovara samo pobjeda


Foto: D. Kurbegović

Ukrajincima sutra odgovara samo pobjeda i tri boda, a naravno da će osluškivati šta se dešava na meču između Finske i Francuske.

Gostujuća selekcija u BiH je stigla s najjačim sastavom, te se sutra očekuje da od prve minute krenu ofanzivno prema golu reprezentacije BiH.

Svi reprezentativci gostujuće selekcije su negativni na testiranje na koronavirus, tako da sutra žele sa svim raspoloživim snagama doći do tri boda, koja im uz povoljan rezultat iz Finske donose i baraž.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Sigurno da gostujuća selekcija sutra želi da pobjedom isprave posljednje partije reprezentacije, koja je nakon sjajnih nastupa u kvalifikacijama za Euro i igara na samom Evropskom prvenstvu u silaznoj putanji, a to su pokazali i rezultati u ovim kvalifikacijama.

Selektor Ukrajine ne smatra da će sutra biti lagano protiv selekcije Bosne i Hercegovine, budući da će domaćin igrati u kombinovanom sastavu, ali i s igračima koji će sigurno imati veliki motiv da se dokažu i obezbjedi sebi poziv u reprezentaciju i u narednom periodu.

Vidjet ćemo hoće li sutra Ukrajina nakon dužeg vremena upisati pobjedu, te hoće li Francuska “pomoći” u utakmici protiv Finske u gostima.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa








Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

POKAZAĆU SVIMA DA TIK-TOKERKA MOŽE BITI ZVIJEZDA: Mara Carica snimila pjesmu

Prepiska dr. Jovanović i porodice Džene Gadžun: “Javite mi što prije”