in

Saša Matić ponosan na duet sa Milicom Pavlović: Još dok se takmičila predvidio joj veliku karijeru

Slatka-Tajna.Eu

Prije nekoliko mjeseci, prijatelji i sardnici Milica Pavlović i Saša Matić objavili su duet “Oko moje” koji je naišao na sjajne rekacije publike i očekivano broji milionske preglede na muzičkim platformama.

Saša je Miličin talenat prepoznao još kada se takmičila u “Zvezdama Granda” kada se sa nekolicinom kolega složio da će ona biti velika zvijezda.
Pored toga što su jako dobri prijatelji, Milica ne krije da je oduvijek imala želju da snimi duet upravo sa njim, a sada u emisiji “Zvezde Granda Specijal” ispričali i kako je do ove saradnje došlo.

– Ja sam čula djelić pjesme i odmah sam pomislila da je to ta pjesma, naravno ukoliko se Sale složi i pozvala našeg menadžera da mu to saopštim- objašnjava Milica i dodaje da ne postoji izvođač koji ne bi volio da ima duet upravo sa Matićem.

– Kome ne bi bila želja da ima duet sa njim, kada bi birali da pokažete neke tačke u biografiji to bi bilo to. Ja sam inače obožavalac njegove diskografije i znam sigurno 80% svih pjesama- ispričala je pjevačica na šta se pjevač našalio kako ni on ne zna toliko.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuNi Matić nije krio zadovoljstvo povodom ovog dueta, a kako u karijeri ima nekoliko dueta sa koleginicama koje osim glasom plijene i stasom otkrio je šta mu je najvažnije da bi sa nekim sarađivao.

– BItno je da nam se poklopi energija i da se slažemo tu- iskren je bio on.

(expres/grandonline)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

LeptoConnect

Čovjek iz Srbije pogodio par koji se pogodi jednom u životu