in

NIŠTA NIJE SLUČAJNO: Ilma Karahmet otkrila da joj je Sinan Sakić bio velika podrška

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Ilma Karahmet javnosti je poznata iz takmičenja „X faktor“, gde se pojavila sa 13 godina i raspametila Balkan. Ne samo da je osvojila srca članova žirija i publike, već su je velikani naše muzike zapamtili i imali želju da je upoznaju.

Jedan od njih bio je i  Sinan Sakić, koji je redovno pratio Ilmu u takmičenju i našao način da dođe do nje. Nakon njihovog telefonskog razgovora, Ilma je sa ocem otišla u njegov porodični stan na Dorćolu, gdje ih je ugostio sa suprugom Sabinom.

-Jednom prilikom sam izjavila da slušam narodnu muziku i da se u mojoj kući pjeva. Inače, moj otac jako dobro pjeva narodnjake. Sinan Sakić je na prvom mjestu kad je moja porodica u pitanju. Tada sam rekla da slušam sve to. Sinan je izrazio želju da se upoznamo, pa su mom ocu i meni tokom našeg boravka u Beogradu organizovali da odemo u njegov stan gdje je živio sa suprugom Sabinom. Upoznala sam mu porodicu koja je predivna i nastavili smo kontakt.Žao mi je što ga više nema. Ništa u životu nije slučajno jer poslije ovog razgovora idem da se vidim sa Sabinom. Ostali smo zaista u dobrim odnosima. Moram da naglasim da mi je bio najveća podrška i jako dobar čovjek koji je vjerovao u moj talenat i dobrotu, a sam je bio iznad svega toga. Čak sam gostovala na njegovom posljednjem koncertu na Tašmajdanu i to su zaista divne uspomene koje ću pamtiti- kazala je ona.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku(Express/Grand)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Susret o kojem će se pričati: Ceca i Anastasija u biznis klasi sa Jelenom, Karleuša objavila i sliku iz aviona!

Sani se probudio: Čampara odigrao sjajnu partiju i vodio Split do trijumfa