in

Diva kao obična domaćica: Karleušu nećete prepoznati, evo kakva je izašla na ulicu!

Slatka-Tajna.Eu

Jelena Karleuša na sceni uvijek blista i, kada izlazi pred publiku, ona je uglavnom u provokativnim izdanjima, koja više otkrivaju, nego što pokrivaju. Međutim, kada je daleko od scene i od kamera, ona izgleda potpuno drugačije. Tačnije – neprepoznatljivo.

Naime, ekipa emisije “Paparaco lov” snimila je Jelenu kako ulazi u jednu prodavnicu na Dedinju. Tom prilikom je Karleuša na sebi imala patike, sportsku trenerku i kačket u bež boji, dok je lice pokrila zaštitnom maskom, čime je pokazala da poštuje mjere koje su na snazi.

Pjevačica je jedna od rijetkih osoba sa estrade koja poštuje sve mjere u borbi protiv koronavirusa, za razliku od većine svojih kolega, koje su u mnogim situacijama gdje je zakon propisivao obavezno nošenje maski bile fotografisane bez njih.

Kako se vidi i na fotografijama, Jelena je iskoristila kišni sumorni dan kako bi pozavršavala svoje dnevne obaveze. Ona je, nakon što je izašla iz džipa, neko vrijeme pričala s nekim mobilnim telefonom, a zatim je na brzinu obavila kupovinu u jednoj drogeriji, da bi opet sjela u svoj automobil i uputila se ka porodičnom domu, koji se nalazi nedaleko od mjesta gdje je kupovala kozmetiku i sitnice koje su joj potrebne za kuću.

Inače, ovo neuobičajeno, ležerno izdanje u kome je snimljena Karleuša ne bi trebalo nikog da iznenadi, jer je i sama Jelena u javnosti pričala da u privatnom životu ne voli posebno da se sređuje i nosi provokativnu garderobu i da je najčešće po cijeli dan u pidžami ili trenerci, kao što je to bio slučaj ovog puta.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










ekskluziva.ba


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Uposlenici Porsche BH u akciji pošumljavanja

Ovih devet reprezentacija za sada je osiguralo plasman na SP 2022 / Bljesak.info