in

UNUCI SAM BAKA JER ONA IMA DADILJU: Anabela Atijas o novoj životnoj ulozi

Slatka-Tajna.Eu

Anabela Atijas se u posljednje vrijeme rijetko pojavljuje u javnosti jer, kako kaže, za to nema povoda. Kako se šuška da pokreće novi biznis, te da se upušta u preduzetničke vode, ona je dijelimično potvrdila tu informaciju.

Naime, Anabela je istakla da pomaže drugarici, ali da postoji mogućnost da i sama pokrene biznis.
Još uvijek razmišljam šta bi to moglo da bude. Čekam da mi se slegne, da vidim šta bih i kako bih. Iskreno, još uvijek ne znam ni šta bi to bilo, da li neki salon ili tako nešto – kaže Anabela.

S obzirom na to da kaže da nema nastupe kao ranije zbog koronavirusa, sasvim je logično da razmišlja o velikim promjenama u životu. Međutim, to ne znači i da se prepustila čuvanju unuke Mie koju joj je podarila u junu kćerka Luna Đogani, a za to ima i razlog.

 -Uživam sa njom, Mia je stvarno preslatka i raste iz dana u dan. Ne vidim sebe kao njenu dadilju. Moja baka je mene vrlo rado čuvala, tako da sam naslijedila tu ljubav i taj gen od nje. Imam model ispred sebe i želim da budem baš takva. Mia ima dadilju, a ja sam baka. Naravno, kad njima god treba, ja ću biti tu da je pričuvam i pazim na nju – zaključila je pjevačica.

Kako se o njenom privatnom životu često špekuliše, Anabela je otkrila kakav je trenutno njen odnos sa Andrejem Atijasom, s obzirom na to da su se razveli pre dve godine, ali su na kraju svojoj ljubavi rešili da daju još jednu šansu.

– Sve je dobro između nas, lijepo se slažemo, ljubav cvijeta – kaže pevačica kroz smijeh i otkriva da li u njihovoj kući ima pravila da je onaj ko donosi novac dominantniji:

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Nakon divljačkog starta finskog igrača Kolašinac u kolicima napustio stadion

“Sa Željkom Komšićem i Milom Đukaovićem sam razgovarala, pravo mjesto, važno ukazati na ugrožavanje mira i stabilnosti”