in

U Mostaru za večeras najavljen prosvjed protiv pandemijskih mjera / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Plakat poziva na prosvjed

Neformalna skupina građana oglasila se priopćenjem u kojemu su za večeras najavili prvo mirno okupljanje protiv pandemijskih mjera u Mostaru. Njihov poziv prenosimo u cijelost.

————————————

Mi, slobodni građani Bosne i Hercegovine pozivamo sve  slobodnomisleće i dobronamjerne  ljude na mirno okupljanje u Mostaru ispred Kosače dana 14.11. 2021. nedjelja, u 19.00 sati.

Sve više građana u RH se budi i uviđa da mjere stožera nisu vođene znanošću niti dobrim namjerama.  Sve više ljudi postaje svjesno da promašenim mjerama stožera iz dana u dan gubi sve više sloboda i do jučer zajamčenih ljudskih prava u ime ”zaštite zdravlja”.

Pružimo podršku  narodu  Republike Hrvatske koji se pobunio protiv uvođenja covid potvrda i sve raširenije diskriminacije građana.

Ponesimo  lampione  i upalimo ih skupa te tako jasno recimo ne sve raširenijim metodama koje sve više nalikuju metodama nekih davnih režima za koje smo mislili da su ostali zakopani u povijesti.

Ono što se danas događa u Hrvatskoj, sutra će se dogoditi i kod nas. Nimalo ne sumnjajte u to. Dajmo podršku razumu. Dajmo podršku slobodi. Dajmo podršku ljudskosti.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ovim putem pozivamo i one koji nisu u mogućnosti  doći u Mostar da istovremeno  u naznačeno vrijeme (14.11. u 19 sati) upale lampione na glavnim trgovima svojih gradova u BiH i tako pošalju jasnu poruku.

Vrijeme je buđenja!
Čekamo vas

Austrija zatvara necijepljene stanovnike

Necijepljeni stanovnici Gornje Austrije i Salzburga od ponedjeljka će se naći u lockdownu, a vlasti će pokušat dogovoriti primjenu te mjere na državnoj razini.

Najnovije planove zatvaranja, koji će se primjenjivati samo na necijepljene građane, potaknule su podivljale brojke zaraženih i preminulih u Austriji, koje su nagnale dvije najgore pogođene regije da samostalno uvedu radikalne mjere, među kojima je i obaveza nošenja FFP2 maski za necijepljene čak i na otvorenim adventskim lokacijama.

Osobe koje nisu cijepljene ili nisu preboljele bolest uzrokovane koronavirusom neće smjeti napuštati svoje domove osim pod određenim okolnostima.

Od pravila bi se izuzele osobe koje obavljaju prijeko potrebne poslove, koje odlaze na posao, izlaze radi vlastitog tjelesnog i duševnog zdravlja, ili zbog „osnovnih vjerskih potreba”.

Zatvaranje se ne odnosi na djecu mlađu od 12 godina.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

PRETUČEN POBJEDNIK EVROVIZIJE? Pjevač objavio fotografiju na kojoj je krvav i izgreban

“I zato dodikovštinu svaki čovjek u BiH treba prepoznati kao opasnost”