in

RIJALITI TI JE POPIO MOZAK, JA TI NISAM DEJAN: Žestoka svađa Dalile i Cara

Slatka-Tajna.Eu

Filip Car je doživio pomračenje i izleteo iz Bijele kuće tokom svađe sa Mensurom Ajdarpašićem.On je urlao na svoju djevojku jer više nije mogao da trpi njeno svađanje sa ukućanima.

Makni mi se sad na metar! Opet ga provociraš, opet isto radiš! Rekao sam ti dosta! Dosta!Nemoj se za*ebavati sa mnom, imaš sve opcije, ako sam tvoj muškarac onda me slušaj! Rekao sam ti napravićeš mi konflikte, rekao sam ti ako sam ti bitan prestani ljude da maltretiraš! Ne branim ti da kažeš svoje mišljenje, ali nemoj da ideš do sitnih detalja i da se penješ ljudima na grbaču! Stalno se svađam sa ljudima zbog tebe – vikao je Filip.

Misliš da ću ja to da dozvolim? – dodala je Dragojevićka.

K’o da ću da te pitam ja, ima ko puma da skočim preko stola! Treba radi tvog bezobrazluka nekome da slomim glavu! Stani, šta hoćeš džigericu nekome da izvadiš! Stalno pazim nešto, ne mogu više! Sandri se nisi skinula dva sata sa grbače, sad si opet skočila na Mensura čovjek te spomenuo nije! Diskvalifikovaćeš me ti! Prestani gaziti ljude, jer će ti reći neko nešto ja neću moći da se suzdržim, ja sam takav! Ženo prestani! Neću biti sa tobom onda, ja ne mogu da budem sa tobom! – urlao je Car.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ne razumijem čemu ovo sada – rekla je Dalila.

Rekao sam ti da prestaneš! Ako si srećna i ako voliš šta se baviš drugima! Stani! Nisam ti ja Dejan, nisi vidjela moje ludilo, u zatvor ćeš me otjerati ženo! Ići ću ovdje polomljenih šaka! Ako me voliš i želiš ovdje prekini! Je*o te život! Popio joj je rijaliti mozak! Mi nekome da sudimo a najgore smo uradili! U bolnici ću završiti,Sskočiću sa terase, stani! Seljački rijaliti vodiš,  ženo! – urlao je Car.

(Express/ Pink)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Dnevnik: Dodiku su stranci “isteglili uši”

Unauthorized Affiliate – error page