in

Pogledajte kako je Aleksandar Vučić obećao milion eura premije

Slatka-Tajna.Eu

Reprezentacija Srbije pobijedila je večeras u Lisabonu u posljednjem kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo selekciju Portugala rezultatom 2:1 i tako se direktno plasirala na Mundijal u Katar.

Srbija je večerašnjim trijumfom prestigla Portugal i kvalifikacije je okončala s tri boda više od večerašnjeg rivala. Zbog toga će Srbija direktno na Mundijal, dok će Portugal u baraž.

No ono što je ostalo upečatljivo je poruka predsjednika Srbije Aleksandar Vučića koji obećao fudbalerima premiju od milion eura ako pobijede Portugal u Lisabonu.

“Kao što vidite, ja nemam strah od toga da bude drugačiji rezultat, ionako će svi mene napadati. Vi lijepo tamo, sretno otputujte, pobijedite ih, obradujte narod“, rekao je Vučić tada.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Dodao je tada da je došao da im kaže “koliko poštujemo vaš trud, rad i zalaganje na terenu“ i da je, u dogovoru sa Vladom Srbije, odlučeno da se za fudbalere odvoji dodatna premija od milion eura, koju će podijeliti ako pobjede.

“To je samo da vidite koliko je za Srbiju važno da ih tamo pobijedite. Ja ne umijem da vam kažem idite tamo i igrajte, ja vam kažem idite i pobijedite ih, a mi ćemo da poštujemo kakav god rezultat da bude, ukoliko se budete borili i date sve od sebe. Mi znamo da ćete to da uradite. Mnogo nam znači ova utakmica, pobijedite za naš narod, pobijedite za našu zemlju“, zaključio je tada Aleksandar Vučić.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

OBARAJU REKORDE: Voyage i Nucci na turneji po Americi

Pas strpljivo čeka da vlasnica makne laptop iz krila kako bi je mogao zagrliti