in

HARIS DŽANANOVIĆ U DRUGOM KRUGU ZVEZDA GRANDA: Nemoguće je da se zaljubim u starletu

Slatka-Tajna.Eu

Sarajlija Haris Džananović još je jedan takmičar u Zvezdam granda iz BiH. U posljednjem izdanju ove emisije Haris se predstavio sa dvije pjesme, dobio četiri glasa, a za mentora dobio je Violetu Viki Miljković.

Kada je završio sa pjevanjem, nekako je nerazumljivo rekao svoje prezime, a to su odmah primjetili i članovi žirija.

-Ja sam se bio fokusirao na pjevanje, kada se zavjesa podigla da vidim koliko sam dobio glasova i da li sam prošao. Imao sam i tremu, pa je sve to rezultiralo time da sam nekako nerazumljivo rekao svoje prezime. Jednostavno sam bio pod utiscima kompletnog nastupa, ono „nemoj me ništa pitati, daj samo da prođem“.

Da li je nakon nastupa i tvog prolaska bilo poziva rodbine, prijatelja, komšija?

-Jeste i bilo je baš dosta, a posebno na društvenim mrežama. Dosta mi se i nepoznatih ljudi javilo, pisali mi i davali mi podršku.

Ovim učešćem u takmičenju postao si „faca“. Da li ima nabacivanja od strane djevojaka, žena?

-Toga je uvijek bilo u nekim granicama normale, ali sada je to bukvalno eksplodiralo. Svojevremeno sam se takmičio u jednom muzičkom šou programu u Sarajevu, ali ta dva takmičenja se ne mogu porediti. Samo jedno pojavljivanje u Zvezdama Granda je kao dolazak do polufinala u tom takmičenju. Čovjek jednostavno samo jednim pojavljivanjem u ZG dobije medijsku pažnju u cijelom regionu, a koja je nemjerljiva bilo kojim drugim programom.

Da li koristiš svoju popularnost da zavedeš što više djevojaka?

-Jaooo pitanja, a kako da sad odgovorim na to.  Iskreno, najiskrenije da kažem, još nisam razmišljao o tome, ali kako takmičenje bude odmicalo, možda ta neka udvaranja i prihvatim, pa možda i da zavodim.

Da li ti se na društvenim mrežama nabacuju muškarci?

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Za sada ne, ali ne mogu da kažem kako će da bude u budućnosti. Ja sve to poštujem, svako neka živi svoj život kako misli da treba, ali i ako ih bude, iskulirat ću ja to već nekako.

Da li bi zbog ljubavi napustio Sarajevo i preselio u Beograd, a da se zaljubiš u neku starletu?

-Ne, nikada. A, da se zaljubim u neku starletu je nemoguća misija, jer takav tip žena me uopšte, ali baš uopšte ne privlače.

Viki i Taške su prezadovoljni

 Da li se spremaš za drugi krug?

-Da, već sam započeo sa pripremama. Ovih dana moram opet za Beograd kod moje mentorice. Mojim vokalom su Viki i Taške prezadovoljni, imam tu neku malu tremu, ali pokušavamo i to da dovedemo pod kontrolu. Uvijek može bolje, pa se trudimo da sve dovedemo do perfekcije.

Razgovarao: Bato Šišić

 

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Kada hrkanje predstavlja ozbiljan problem

Lud Zbunjen Normalan – E da vidimo ko je danas o'š'o…