in

SIN SNEŽANE ĐURIŠIĆ PRIJAVLJEN POLICIJI: Otuđio službeni automobil picerije i pazar?

Slatka-Tajna.Eu

Sin pjevačice Snežane Đurišić, navodno je optužen za krivično djelo krađe, po ko zna koji put za posljednjih nekoliko mjeseci.

Sada je navodno oštetio Elizabetu Zdravić, vlasnicu jedne picerije kod koje je radio, a osim pazara ona tvrdi da joj je ukrao i automobil kojim je razvozio dostavu.Ona je ispričala kako i kada je došlo do incidenta sa nasljednikom poznate pjevačice.

-Bio mi je potreban vozač za dostavu hrane iz restorana i zaposlila sam Marka, koji se, eto nije dugo zadržao kod mene. Sve je počelo kada je pozvonio službeni telefon i mušterija je pitala kada će stići njena dostava. Radi se o porudžbini koja je već trebalo da bude na adresi. Pozvali smo Marka, koji je nešto počeo da petlja. Pitala sam ga gdje je i šta je sa dostavom, on mi je rekao da ju je ostavio na adresu. Znala sam da nešto nije uredu. Ja sam mu rekla da se nalazim ispred restorana i da dođe, a on mi je tada odmah prekinuo vezu.Marko je pojeo spornu dostavu. Meni to stvarno ne smeta, možda bih mu rekla da to ne radi više. Tog dana on je imao nekoliko adresa na kojima je isporučio hranu, i taj pazar nisam dobila nikada. Vozio je automobil dok je imalo gorivo u njemu, a onda ga je ostavio na ivičnjaku u Vojvode Stepe, gdje ga je zaplijenio pauk i odnio u parking servis na Adi Ciganliji. Iskreno kažem, hvala Bogu da je nađen. Neko je mogao da ga odveze jer je ključ ostao u njemu.Prema tvrdnjama tužilaštva, oni nemaju zakonskog osnova da Marka krivično gone. U SUP-u Novi Beograd su mi rekli da je on njima odranije poznat, da ovo nije prvi put, ali da oni ne mogu ništa, jer sam mu svojevoljno dala auto! Pa nisam ja njemu poklonila kola, nego sam mu dala sredstvo za rad kojim će se služiti u toku smjene, a on je uzeo i otuđio ga – tvrdi Elizabeta. Snežanu i njenu sestru poznajem dugo, mi smo iz istog kraja. On je čak nekima pričao i da mu je tetka umrla kako bi izvukao sažaljenje i “izvukao se” od kazne. Čula sam da je mnoge prevario i pokrao i kada bi se javili mi bi smo mogli da pokrenemo jednu zajedničku tužbu kojm bi mu stali na put – navodi ona.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku(Express/Srbijadanas)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Među novozaposlenim u BiH tek trećina žena

“Nije mi jasno ni zašto je Petev odustao od svog sistema, Pjanić nije zaslužio zvižduke”