in

Potresna ispovijest sina Marinka Rokvića nakon sahrane oca

Slatka-Tajna.Eu

Pjevač Marinko Rokvić sahranjen je 11. novembra na Novom bežanijskom groblju, a njegov sin Marko Rokvić, dan nakon sahrane, rastužio je sve riječima koje bole.

Marinkov najmlađi sin je na Instagramu podijelio očevu fotografiju i uz to napisao emotivnu poruku koja slama srce.

– Osjećanja i misli zadržaću za sebe, u dubini svoga srca. Želim samo da se zahvalim svima vama koji danima šaljete podršku i ljubav mojoj porodici i meni – počeo je objavu Marinkov sin.

– Bol i tuga su veliki, ali je i ponos i radost jer smo imali njega. Uvijek će živjeti kroz nas. Marine moj, voli te zauvijek tvoj Maćun – poručio je Marko i ispod objave nizali su komentari u kojima su se nizale poruke podrške porodici Rokvić.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Podsjetimo, Marinko je preminuo 6. novembra u Beogradu, u 68. godini, nakon teške borbe s kancerom pankreasa.

Rokvića je, pored porodice, na vječni počinak ispretilo nekoliko stotina ljudi, među kojima su bili, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, Vanja Udovičić, Bratislav Gašić, Jelena Karleuša, Ivica Dačić, Olivera Kovačević, Halid Muslimović, Aleksandra i Filip Zivojinović, Miša Mijatović, Željko Samardžić, Marko Kešelj, Ćana, Biljana i Aca Jevtić, Mitar Mirić, Čeda Marković, Aca Sofronijević, Nada Topčagić, Ljubiša Pavković, Igor i Dragan Kojić…

(express/alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Federalna vodna ispekcija upozorava: nezakonito odlaganje materijala u vodotoke i vodno dobro povećava ugroženost od poplava

K’o Černobil: U kakvom je stanju hrvatska vojska? / Bljesak.info