in

Novinar tvrdi: Lepa Brena mi je rekla da se udala za Bobu zbog para! Naveo i tačnu cifru!

Slatka-Tajna.Eu

Novinar, koji je navodno, sudeći po njegovim izjavama, dobro upoznat sa životom Lepe Brene, odlučio je da iznese tvrdnje iz kog razloga se pjevačica udala za biznismena Bobu Živojinovića.

Naime, na Fejsbuk profilu Marko je objavio fotografiju sa Lepom Brenom, a komentar je šokirao javnost – otkrioje razlog zbog kog se pjevačica udala za Bobu Živojinovića i to, navodno, nije ljubav. Novinar je indirektno pjevačicu prozvao da je sponzoruša, a prenosi Alo.

– Udala sam se za Bobu jer je imao 700.000 dolara – napisao je Marko u opisu fotografije, tvrdeći da mu je ovu tajnu navodno otkrila Brena lično.

Inače, oduvijek se spekulisalo o ljubavi Brene i Bobe, na koji način je došlo do njihovog poznanstva, kao i zbog čega je pjevačica naprasno odlučila da izgovori sudbonosno “da” ovom biznismenu.

– Oni su navikli da svako vodi svoj život i da ne sputavaju jedno drugo. Trenutno su fokusirani na zajednički biznis koji uskoro pokreću. Otvaraju hotel na Zlatiboru, kao i u Majamiju. U to će uložiti 50 miliona eura – kaže izvor blizak Živojinovićima za Svet prenose mediji, a Boba je svojevremeno objasnio kako on vidi svoj brak:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Uz ljubav mora da postoji poštovanje. Što bi moja baba rekla: Ako uzmemo kanap i ja vučem na svoju stranu, a ti na svoju, šta će se desiti? Pući će. A ako ti povučeš na svoju, ja pustim i obrnuto, on će da traje. Isto važi i za ljubav i prijateljstvo. Moraš da daš da bi dobio. Brena i ja smo zajedno 34 godine i nekako izdržavamo.

Inače, Brena i Boba su preko 30 godina u braku, a njih dvoje su se ubrzo nakon što su otpočeli vezu uplovili u bračne vode.

ekskluziva.ba


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Najveći dio ubranih mandarina završio u izvozu

Federalna vodna ispekcija upozorava: nezakonito odlaganje materijala u vodotoke i vodno dobro povećava ugroženost od poplava