in

Novi biser iz La Masije: Barcelona ima nasljednika Lionela Messija i dječak je istinsko čudo

Slatka-Tajna.Eu

Pedrito Juarez je nevjerovatan

Lionel Messi je bez dileme jedan od najboljih fudbalera u historiji.




M. Šljivak


Foto – Screenshot



Legendarni Argentinac godinama je pravio čuda u dresu Barcelone. Počeo je u čuvenoj La Masiji, a nastavio u prvom timu sve do prošlog ljeta kada je morao otići iz voljenog kluba.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Njegovog nasljednika bit će jako teško naći, ali s obzirom na to da Barcelona ima čudesnu fudbalsku školu, nema dileme da će i u budućnosti neki klinac napraviti veliku karijeru.

Dječak kojeg smatraju nasljednikom argentinskog čarobnjaka je sedmogodišnji Pedrito Juarez, koji svojim potezima uveliko podsjeća na Messija.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Prije nekoliko dana Pedrito je ponovo briljirao i u posljednjim sekundama utakmice je pokazao da bi od njega u budućnosti mogli vidjeti spektakularne stvari.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Pedrito je krenuo sa loptom na centru, prešao je pola protivničke ekipe i zabio je gol za pobjedu u posljednjoj minuti meča.

Ovaj dječak je novo čudo iz La Masije i sigurno da ćemo još čuti za njega ako se bude pravilno razvijao u narednim godinama.

Barca i sada ima veoma mlad tim. Tek za nekoliko godina se očekuje njihov vrhunac, a za 10-ak godina mogao bi stići i Pedrito.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa









Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Lud Zbunjen Normalan – Dino vadi prkno iz friždera!

Tomislav Petric bit će smijenjen, na nepravilnosti upozoravano 2020.