in

Komšije Rade Manojlović bijesne na pjevačicu: Nije njeno da raspreda o vakcinama! Dobacuju joj na ulici, a ona im ovako odbrusi!

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Radmila Manojlović jedno vrijeme je bila u medijskoj ilegali, a onda se vratila i to ne novim singlom, nego spornim izjavama o vakcinaciji protiv korona virusa.

Na društvenim mrežama je zbog toga bila predmet kritike, a da je tako i u realnom životu otkrivaju i njene komšije.

– Radi nije trebalo to da se petlja u nešto u šta se ne razumije. Mislim da se ona tu nakačila na izjave onog njenog bivšeg Milana Stankovića pa počela da lupeta. Žao mi je što se “upecala” jer je ona inače fina djevojka. Čujem da joj ovdje u prolazu dobacuju, kritikuju zbog toga što je pisala, pa ona uđe u polemiku. Nekima i odbrusi da rade šta hoće, a ona ima svoje mišljenje. Ima naravno i onih koji joj podvluđuju i kažu da je dobro rekla, ali nije joj to trebalo – kaže komšija Vlada za Blic.

U obližnjoj prodavnici Radu vole.

– Ona je prava žena iz naroda. Ono što vidite na ekranu, takva je i privatno, neposredna. Dolazi joj onaj momak Haris, lijep su par. I on mi se sviđa. Našli su se. Kupi Rada skoro sve novine da pročita, kupuje namirnice i ostavi bakšiš. Uvijek je pitamo nešto sa estrade, a ona o svima priča lijepo, neće ni o kome lošu riječ da kaže, otkriva prodavačica.

Momak koji živi u ulazu do zgrade u kojoj je Rada podstanar kaže da se razočarao u nju.

– Uvijek sam je smatrao pametnom djevojkom, ona tačno zna šta narod voli i takve pjesme snima i tako se ponaša. Međutim, ovo sa teorijama zavjere oko vakcinacije me razočaralo. Sve i da misli tako, a očigledno misli, nije na njoj da o tome raspreda. Ipak je javna ličnost i nosi dozu odgovornosti za sve što kaže. Nemam ništa protiv da se ona ne vakciniše, ali nije isto kada tako nešto napiše ona na društvenim mrežama i ja. Nju prati hiljade ljudi i ima fanove, toga je morala da bude svjesna. Ovako je kao komšija fina, ne pravi žurke i nije bučna – ističe Nikola.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










ekskluziva.ba


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Željko Komšić prisustvovao obilježavanju 75. godišnjice UNESCO-a u Parizu

The Memory Professor System