in

Kamenovala automobil i oštetila motor na “Audiju”

Slatka-Tajna.Eu

Policija u Maglaju zatečena je slučajem razbijanja automobila, nije poznat razlog agresivnog ponašanja žene inicijala J. Z., a više detalja bi mogl obiti dostupno naknadno.

“Dana 11.11.2021. godine, u 16,55 sati, u mjestu Misurići, od strane J.Z., rođene 1973. godine, iz Maglaja, izvršeno je krivično djelo “Oštećenje tuđe stvari”, na način da je ista bacanjem kamena razbila prednje vjetrobransko staklo i oštetila prednji poklopac motora na putničkom motornom vozilu marke “Audi”, vlasništvo lica N.R., iz Maglaja, a koje vozilo je bilo parkirano u ulici Tešanjska.

Navedena je lišena slobode i zadržana u prostorijama za zadržavanje Policijske stanice Maglaj”, navodi se u saopštenju MUP-a ZDK.

Inače, na području ZDK javni red i mir je narušen u osam slučajeva, kojom prilikom je jedno lice zadobilo lakše tjelesne povrede. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca prekršaja preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

Dogodilo se i sedam saobraćajnih nezgoda u kojim je jedno lice zadobilo lakše tjelesne povrede, dok je na vozilima pričinjena materijalna šteta – zaključuje se u saopštenju MUP-a ZDK.

Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User

GLUMAC SE OPEKAO JER JE ŽIRANT: Kristijan Ugrina radi kao dostavljač hrane

Biljni čajevi kojima ne možemo odoljeti