in

GLUMAC SE OPEKAO JER JE ŽIRANT: Kristijan Ugrina radi kao dostavljač hrane

Slatka-Tajna.Eu

Poznati hrvatski glumac Kristijan Ugrina koji je godinama član Zagrebačkog pozorišta mladih  je prije desetak godina svojevoljno je pristao da pomogne koleginici i bude žirant, što ga je po njegovim riečima skupo koštalo.

U intervjuu za emisiju “Potraga” na RTL – u ispričao je kojim poslovima se danas bavi kako bi uspio da vrati dugove i namiri banku, s obzirom na to da je dotična koleginica preminula.

-To je standardna priča kad neko hoće nekome da pomogne, a taj drugi iskoristi tu dobronamjernost. Tako sam i ja završio u jednoj takvoj priči, kada me žena mog profesora s Akademije, kog sam jako volio, pitala da joj budem žirant za dva kredita. Pristao sam, a ona je u jednom trenutku prestala da vraća kredite, pa sam kao žirant naslijedio te dugove. Napravila je moratorijum na kredit, ali kamata je morala da se plaća i to je raslo. Cifra se nagomilala. Na kraju sam jedan kredit u pregovorima s bankom otkupio za nekih 50-60 hiljada kuna. — ističe Kristijan.Glumac pored stalnog pozorišnog angažmana radi zarađuje i kao radnik na građevini, a trenutno i kao dostavljač hrane na biciklu.

-Ništa me nije sramota da radim. Radim sve i svašta- objasnio je.

(Express/ Večernji)

 

 

Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User

Osuđeni silovatelj pored murala Mladiću negirao genocid

Kamenovala automobil i oštetila motor na “Audiju”