in

AKO SI ĐORĐE DAVID I SAŠA KOVAČEVIĆ ONDA MOŽE: Muharem Hadrović mijenja imidž

Slatka-Tajna.Eu

Finalista prošle sezone “Zvezde Granda” Muharem Hadrović prepoznatljiv je po svom osmijehu i veselom duhu, ali i po svojoj frizuri. Osim što je često pjevao pjesme Zdravka Čolića, mnoge je i podsjećao na njega, posebno kada pomjeri šiške i namješta kosu tokom nastupa.

– Ne smetaju meni moje šiške, moja frizura je nekako moj ukras- priznao je pievač i dodao da je sad odlučio da pušta kosu upravo zbog tog poteza tokom pievanja.

Poznato je da su žene na estradi sklone čestim promienama i eskperimentima kada je u pitanju frizura ali i boja kose, dok se jači pol rijeđe odlučuje na takav korak, osim ukoliko si Đorđe David ili Saša Kovačević.

– Ako si Đorđe David možeš nalakirati nokte i ošišati se onako kockasto. Ženama je lako, mada u posljednje vrijeme sve to rade i muškarci. Recimo Saša Kovačević, on je sad smeđ, pa onda plav pa crn-rekao je Muharem, te priznao da to možemo očekivati i od njega

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku-Treba praviti promjene, mislim da to danas publika zahtijeva, ne valja uvijek biti isti- zaključio je bivši takmičar najpopularnijeg muzičkog takmičenja.

(Express/Grand)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

“OKO MOJE”, VELIKI HIT MILICE PAVLOVIĆ I SAŠE MATIĆA U “LIVE” IZDANJU ! – Mondovizija

Fudbaler Andore u 10. sekundi dobio crveni karton