in

UDALA SAM SE ZA BOBU JER JE IMAO 700.000 DOLARA: Novinar iznio šokantan detalj iz braka Živojinovića

Slatka-Tajna.Eu

Novinar, koji je navodno, sudeći po njegovim izjavama, dobro upoznat sa životom Lepe Brene, odlučio je da iznese tvrdnje iz kog razloga se pjevačica udala za biznismena Bobu Živojinovića.

Naime, na Fejsbuk profilu Marko je objavio fotografiju sa Lepom Brenom, a komentar je šokirao javnost – otkrio razlog zbog kog se pjevačica udala za Bobu Živojinovića i to, navodno, nije ljubav. Novinar je indirektno pjevačicu prozvao da je sponzoruša.

Udala sam se za Bobu jer je imao 700.000 dolara – napisao je Marko u opisu fotografije, tvrdeći da mu je ovu tajnu navodno otkrila Brena lično.

Inače, oduvijek se špekulisalo o ljubavi Brene i Bobe, na koji način je došlo do njihovog poznanstva, kao i zbog čega je pjevačica naprasno odlučila da izgovori sudbonosno “da” ovom biznismenu.

Oni su navikli da svako vodi svoj život i da ne sputavaju jedno drugo. Trenutno su fokusirani na zajednički biznis koji uskoro pokreću. Otvaraju hotel na Zlatiboru, kao i u Majamiju. U to će uložiti 50 miliona eura – kaže izvor blizak Živojinovićima za Svet prenose mediji, a Boba je svojevremeno objasnio kako on vidi svoj brak:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku– Uz ljubav mora da postoji poštovanje. Što bi moja baba rekla: ‘Ako uzmemo kanap i ja vučem na svoju stranu, a ti na svoju, šta će se desiti? Pući će. A ako ti povučeš na svoju, ja pustim i obrnuto, on će da traje. Isto važi i za ljubav i prijateljstvo. Moraš da daš da bi dobio. Brena i ja smo zajedno 34 godine i nekako izdržavamo- rekao je.

(Express/ Alo)

 

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Obradujte svoja čula: Cappuccino punč

Finska će proizvoditi kafu iz laboratorije