in

Prepustite se prazničnoj čaroliji i odaberite poklone s ličnim pečatom za svoje najdraže

Slatka-Tajna.Eu

Blagdani su iza ugla, praznična čarolija polako stiže u naše domove, a sinonim za praznike su druženje s dragim ljudima i pokloni koji će im izmamiti osmijeh na lice.

Ukoliko ovih praznika želite svakom poklonu dati lični pečat te uz neodoljive i jedinstvene ideje koje bude toplinu darivanja u prazničnom porodičnom okruženju, obradovati svoje najmilije, donosimo nekoliko prijedloga.

Nema ništa ljepše od tradicije darivanja najvažnijih ljudi u našim životima slaveći životne trenutke, velike i male, šireći radost i pozitivne emocije. Pokloni upotpunjeni prazničnim karticama, s tom posebnom ličnom porukom ispisanom rukom, zapakovani u praznične kesice ili mnoštvo već neodoljivo upakovanih setova, predstavljaju klasičan simbol darivanja. Listanje prazničnih brošura, traženje najboljeg poklona, uživanje u pripremi i skrivanju, da bi posebno obradovali nekoga dragog, sve su to trenuci koje trebamo njegovati i radovati se mnoštvu osmijeha u toplini doma.

Dame, vječite zaljubljenice u šminku, mogu uživati u širokoj paleti kozmetičkih i nekozmetičkih poklona, kao i gotovih poklon setova osmišljenih da zajedno stvaraju baš ono što ste zamislili. Ukoliko je to jedinstveni komad nakita, savršen modni dodatak, preslatke praznične pidžame ili detalji za kućnu dekoraciju, zasigurno ćete za svakoga pronaći nešto.

Unlimited Drama maskara je novitet koji će vas oduševiti, a jedina drama koju želite u ovim prazničnim trenucima, je ona na vašim očima, zar ne?

Ljepotu treba njegovati izvana i iznutra, a ugodne arome cimete i kolačića sa đumbirom uvijek bude u vama najljepše emocije. Uz preslatke #gingerbread novitete, neodoljive kupke s okusima prazničnih slastica ili porodičnu kolekciju za njegu kože u prazničnom pakovanju, stvarajte nove trenutke, zajedno. Također, ukoliko ste u potrazi za novim mirsinim notama koje će goditi svim vašim čulima, potražite ih u Today Tomorrow Always liniji,  a tu je Amour za nju i Today za njega.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Kod pomno biranih poklona, ono čemu se uvijek teži je ostaviti lični pečat, a uz Avonovu prazničnu čestitku čijom narudžbom donirate za borbu protiv raka dojke ne samo da ćete razveseliti svoje najmilije, nego ćete učiniti i dvostruko veselje, donirati tamo gdje je potrebno.

Ukoliko želite taj poseban miris kojim ćete iskazati sve svoje osjećaje ili inovativne setove za njegu lica, za duge zimske večeri i trenutke baš za sebe, Avon je prava adresa za vas.

 

Isprobajte i povjerujte, prijavite se besplatno i sami naručite online, tako ćete najlakše i najbrže doći do svih željenih iznenađenja za one koje volite.

 

The post Prepustite se prazničnoj čaroliji i odaberite poklone s ličnim pečatom za svoje najdraže appeared first on Azra Magazin.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Dodik od “titana” do patuljka

Sergio Aguero se javio nakon vijesti da završava karijeru