in

OD “BRAKA NA PRVU” OSTALO JE SAMO NA PRVU: Sanela priznala da voli drugog,a Jasmin skinuo burmu

Slatka-Tajna.Eu

Nakon zajedničke večere parovi iz ‘Braka na prvu’ nasamo su analizirali šta se sve dogodilo, a Sanela Novljaković  je odlučila sve reći Jasminu Čauševiću

Napisat ću da odlazim jer sam razvila osjećaje prema drugoj osobi – rekla mu je, a on je bio iznenađen. Želio je znati o kome je riječ, no Sanela nije htjela o tome. Jasmin je čak pomislio da je sve izmislila, no odlučio je da neće ići protiv njezine odluke pa mu je Sanela zahvalila na podršci.

Jasmin je svjestan da je Sanela bila glumac te da između njih više brak ne postoji.

– Što se tiče ‘Braka na prvu’, ostalo je samo – na prvu – zaključio je te skinuo prsten.

Glumac sam jedino zato što sam to skrivala, ništa drugo, nisam ga htjela povrijediti niti u kojem smislu – priznala je Sanela.

Drugo jutro imao je pitanja o Saneliom dečku, a ona je komentirala da vidi kako je malo potišten iako se pravi da je sve u redu. No ona se veselila što će vidjeti Edina dok se Jasmin čudio koliko je njezin dečko tolerantan s obzirom na to da je ona u šou te dodao kako mu je stvarno čudna ta cijela situacija.I Erna i Edin imali su o čemu pričati. Dok je Edin govorio da se ništa nije promijenilo, Erna mu je objašnjavala kako je sve bilo u redu još prošle sedmice a on je podsjetio na to kako mu je na početku  rekla da među njima neće ništa biti.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Ako mi tako kaže u lice, za mene si završila. Šest milijardi ljudi na svijetu, od toga pola žena… Ne moram se boriti za tebe, uvijek ima netko drugi – rekao je.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Džindić: Provodimo aktivnosti da ne dođe do povećanja cijene plina do kraja godine

Dani Alveš ponovo u Barseloni, plata evro sedmično