in

NIKOLIJA: Kćerkama ću dati izbor koji meni moja mama nije dala

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Nikolija Jovanović je sredinom jula na svet donijela još jednu kćerkicu, te je starija Rea, koju je dobila u vanbračnoj zajednici sa reperom Reljom Popovićem, dobila mlađu sestru.

Prilikom davanja posljednjeg intervjua, Nikolija je otkrila da je tek kasnije shvatila grešku koju je napravila kada je medijima otkrila ime starije kćerke, ali to se desilo, kako je tada istakla, zato što je bila euforična, a pripadnici “sedme sile” su je sačekali ispred porodilišta, te zato sada mudro krije ime mlađe mezimice.

“Sada, kada se sve to sleglo, Relja i ja smo donijeli odluku da djecu potpuno sklonimo iz medija. Kada kažem medija, mislim i na društvene mreže,” obrazložila je Jovanovićeva.

Pjevačica je očigledno aludirala na javne ličnosti koje konstantno ističu kako njihova djeca nisu javne ličnosti, ali neprekidno dijele njihove fotografije i snimke na nalozima na društvenim mrežama na kojima ih prati nekoliko desetina hiljada ljudi.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Relja i ja želimo da kćerkama damo slobodu da biraju da li žele da budu javne ličnosti kada odrastu jer ako mi to sada od njih napravimo one neće imati taj izbor, kao što ga uostalom ja nisam imala,” dodala je pjevačica za “Premijeru”, a prenosi Puls.

Podsjećanja radi, Nikolijine snimke iz najranijeg djetinjstva je mogla da vidi cijela ondašnja Jugoslavija budući da ju je majka Vesna Zmijanac čak angažovala i za snimanje jednog spota.

(express/pulsonline)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Najveća greška koju mnogi rade prilikom unošenja biljaka u kuću

Boba Živojinović se viđa sa bivšom suprugom! Šta na to kaže Brena?!