in

“Ne brinite, ako izgubimo u Portugalu, mene će napadati”

Slatka-Tajna.Eu

Da ih pobijedite u Portugalu, poručio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić fudbalskim reprezentativcima Srbije, kojima se obratio u avionu.

Obrukao se.

„Kao što vidite, ja nemam strah od toga da bude drugačiji rezultat, ionako će svi mene napadati. Vi lijepo tamo, sretno otputujte, pobijedite ih, obradujte narod“, rekao je Vučić ne krijući nimalo svoju egocentričnost.

Dodao je da je došao da im kaže „koliko poštujemo vaš trud, rad i zalaganje na terenu“ i da je, u dogovoru sa Vladom Srbije, odlučeno da se za fudbalere odvoji dodatna premija od milion eura, koju će podijeliti ako pobjede.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku„To je samo da vidite koliko je za Srbiju važno da ih tamo pobijedite. Ja ne umijem da vam kažem idite tamo i igrajte, ja vam kažem idite i pobijedite ih, a mi ćemo da poštujemo kakav god rezultat da bude, ukoliko se budete borili i date sve od sebe. Mi znamo da ćete to da uradite. Mnogo nam znači ova utakmica, pobijedite za naš narod, pobijedite za našu zemlju“, zaključio je Aleksandar Vučić.

Pogledajte bruku Aleksandra Vučića koji pažnju želi samo za sebe.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Click Cutter – Copy paste tool | automatic online search tool.

Pas sjedi ispred kuće jer voli da ga prolaznici maze