in

JOŠ SE NISAM RAZVELA,A NE ZNAČI DA NEĆU: Jovana Jeremić o krahu braka

Slatka-Tajna.Eu

Jovana Jeremić kaže da se ne razvodi od supruga Vojislava Miloševića, kako su prenijeli svi mediji.

Naime, voditeljica”Novog jutra” na televiziji Pink, napravila je pravu pometnju zato što je skinula sa Instagrama suprugovo prezime.

– Skinula sam muževo prezime sa Instagrama jer sam na Fejsbuku samo Jovana Jeremić, pa sam željela da svuda bude tako. To je moje umjetničko ime i tako će biti do kraja života. Jovana Jeremić je institucija, bez obzira na to ko mi je partner ili muž – kaže voditeljica.

– Nisam se još razvela, ali ne znači da kroz neko vrijeme neću biti razvedena. Kada budem donijela tu odluku, napisaću saopštenje i na taj način obavjestiti javnost. Ja odlazim onda kada vidim da ljubavi više nema i kada nam se ambicije ne poklapaju. Kada ti u životu ne ide sa nekim, odeš! Tako je pošteno. A ja sam uvijek fer, korektna i lojalna. Nikada ne varam, jer nisam taj tip. U životu sam imala samo ozbiljne veze i ne znam kako izgleda švalerisati se. Ne razumijem žene koje su sretne kada su nekom ljubavnice. Kako možeš da zablistaš ako si nekom druga? Velike žene su rođene za glavne uloge. Samo one mogu da budu velike supruge, majke i biznis-žene – smatra Jovana.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuJeremićka ističe da to što je skinula muževo prezime ne znači da je u svađi sa njim i da želi da ga ostavi.

(Express/ Espreso)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Kinezi nakon termoelektrana ulažu prvi put u vjetroelektranu u BiH

Click Cutter – Copy paste tool | automatic online search tool.