in

DOBIJAO JE ČUDNE SNIMKE: Saša Kapor otkrio kako Nikolina održava kondiciju

Slatka-Tajna.Eu

Nikolina i Saša Kapor već sedam godina uživaju u skladnom braku u kom su dobili dvoje djece, sina Nikolaja i kćerku Nikoletu. Pevačica ne krije da je nakon oba porođaja nabacila višak kilograma, ali da danas izričito vodi računa o liniji i to zdravim načinom života.

Nekada je držala dijete, a danas je za njenu vitku linija zaslužan brzi hod koji poslkednjih godina praktikuje. Kaže da preko dana prepkešači 20 kilometara, a kada za to nema vremena, čak i trenutke sa dkecom koristi za relaksaciju, što umije da začudi njihove komšije, pa čak i supruga.

Kada ne stignem da vježbam onda po kući prepješačim oko 5 kilometara. Često šetam Nikoletu u kolicima, ali ubrzano, guram kolica i tako praktikujem brzi hod. Tražim vremenski prostor da mogu da vježbam, a često ta dva sata u toku dana nemam, pa se onda snalazim i vježbam u među prostoru. Kada je bila korona i kad smo bili svi zatvoreni, ja sam bukvalno hodala po kući od sobe do sobe, po terasi, koja je inače jako dugačka, i išla sam gore – dole – ispričala je Nikolina u  na šta se nadovezao Kapor i otkrio kako komšije reaguju na Nikolinino vježbanje po terasi.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-U početku vrlo čudno, jednom mi je naš kum poslao snimak i pita “šta se dešava sa Nikolinom, šeta gore – dole po terasi?” , ja rek’o “Nije još ništa, javiću ti”. Nekad mi gledamo televizor, a ona brzim hodom ide gore- dole, često je gledam i ne vjerujem, ali šta ću, moram da zabavljam djecu dok ona šeta – kroz osmijeh je rekao Kapor i istakao da svoju suprugu podržava u svemu.

(Express/Grand)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Osnovana Asocijacija za internet (online) trgovinu “eComm” u Bosni i Hercegovini

Uskoro prva direktna zračna linija iz Sarajeva za Sjedinjene Američke Države?