in

Briljira u Veroni, igrač je Cagliarija, a jako ga želi West Ham

Slatka-Tajna.Eu

Simeone seli na Otok

Od dolaska hrvatskog stručnjaka Igora Tudora na klupu, Verona igra fenomalno u Seriji A.




A. Beganović


Trenutno se nalazi na 10. mjestu tabele sa 16 osvojenih bodova, a u devet utakmica pod vodstvom Tudora upisala je samo jedan poraz i to od Milana.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Pobjeđivala je Tudorova Verona između ostalog i Romu, Lazio te Juventus, a nekoliko igrača je svojim sjajnim igrama skrenulo pažnju na sebe.

Među njima je i argentinski napadač Giovanni Simeone, koji je u 12 mečeva zabio devet pogodaka uz tri asistencije, tako da interesovanja za njegovim uslugama koja dolaze sa Otoka nisu iznenađujuća.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Navodno je West Ham spreman u zimskom prelaznom roku dovesti argentinskog napadača i upravo njega vide kao igrača koji će im pomoći u borbi za plasman u Ligu prvaka.

Na kraju treba dodati da je Alvarez igrač Cagliarija posuđen Veroni koja ima opciju otkupa njegovog ugovora za 12 miliona eura.

Karijeru je Alvarez počeo u River Plateu 2013. godine, a tri godine kasnije stigao je u Genovu. U ovom klubu je odigrao sezonu da bi potom preselio u Fiorentinu koja ga je 2019. posudila, a godinu kasnije prodala Cagliariju.

U Seriji A je ovaj Argentinac odigrao ukupno 190 utakmica i pritom je postigao 59 pogodaka kojima je dodao 17 asitencija. Za argentinsku reprezentaciju je skupio pet nastupa uz jedan pogodak.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa








Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Žene na tržištu rada u BiH: Samo trećina novozaposlenih u 2020. godini su žene

I na granici s Makedonijom migranti u niskom startu