in

Boba Živojinović se viđa sa bivšom suprugom! Šta na to kaže Brena?!

Slatka-Tajna.Eu

Bobi Živojinoviću je uspjelo što rijetko ko može,” u sjajnim je odnosima sa bivšom ženom Zoricom Nakić, sa kojim ima sina Filipa.

U vili na Bežanijskoj kosi, ona je uvijek dobrodošla bila Brena tamo ili ne.

“Njih troje su prošli ispit zrelosti, sujetu su ostavili po strani zarad interesa djece. Zorica je odavno u drugom braku , ima svoj život. Oni su velika porodica i iskreni prijatelji, a Zorica zna da su za nju Brenina i Bobina vrata uvijek otvorena,” kaže izvor.

Zorica Nakić i Boba Živojinović i nakon kraha braka ostali su dobri prijatelji, svako od njih otpočeo je novo životno poglavlje, a bivši supružnici na prvo mjesto stavili su svoga sina.

Međutim, o Breni i Zorici mnogo se godinama pisalo. Da li je Brena kriva za krah braka Filipovih roditelja i kako je Zorica podnijela razvod, često je bila tema medija.

Pa ipak, činjenice govore u prilog tome da su Boba i Zorica tačku na svoj brak stavili prije nego što je prijateljstvo između Brene i Bobe preraslo u romansu. 1991. Boba i Brena ljubav su krunisali brakom, a nekoliko godina kasnije Zorica je srce poklonila Ivi Nakiću, zbog koga se odselila u Sjedinjene Američke Države i podarila mu dvoje djece.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuObje porodice Filipu su bile životni oslonac, uslijed čega su i zadržali divne odnose. Međutim, svojevremeno se pisalo da Zorici smeta kada Brena Filipa oslovljava sinom, na šta je pjevačica javnosti jasno stavila do znanja istinu.

“Filip je momak od trideset godina i potpuno razumije cijelu situaciju. Imamo predivan odnos. Nikada u životu nisam željela da mu zamijenim pravu majku. Ali, kroz život sam ga tretirala kao mog sina, a tako sam ga i nazivala,” jasna je bila Brena.

(express/sd)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

NIKOLIJA: Kćerkama ću dati izbor koji meni moja mama nije dala

”Pleter” izabrao novo vodstvo