in

BITKA ZA TRENDING: Omčo “razvalio” Baku Praseta

Slatka-Tajna.Eu

Youtuber, gamer, pjevač, i šta već ne… Baka Prase u posljednje vrijeme svašta doživljava. Proglašen je plagijatorom na youtube i instagramu, pa je pjesma „Poni“ uklonjena s youtube kao i tri miliona pregleda koji su pali u vodu.

Inače, znamo da se Bogdan Ilić, kako mu je pravo ime, volio hvaliti svojom vilom, poršeom, ferarijem, lamborginijem, avionima, kamionima, novcem koji kaže ima kao salate, zabavama i svim onim što nekome ne bi palo napamet. Potom se počeo prepucavati sa Rastom, a onda su ga Rastini fanovi počeli otpisivati. Bio je kažnjen i zbog intimnih odnosa sa maloljetnicom, dobivao je kazne zbog neregularnih papirologije za vozila, malo po malo počeo je dobivati savjete da što prije posjeti psihologa i da vidi da li je sve uredu s njim.

Baka Prase: Pare, ipak, ne mogu sve

Ono što je evidentno, loš je primjer mladima jer ne poštuje ni zakon niti ima obzira, a niti se pridržava nekih moralnih pravila. Nastranu njegovo divljanje u vožnji. Dobivao ja i batine, imao ozbiljnih problema sa kožom. Nedavno je slupao svog ljubimca. Došao je i momenat da traži od svojih pratilaca da mu uplate euro na njegov račun, a neki su uplaćivali i mnogo više.

Onda odjednom pojavi se neki Omer Nadarević zvani Omčo iz Bihaća, neugledan, ali simpatičan sa svojim izvornim klipovima i prestiže Praseta u trenu. Omčo će, čini se, biti balkanski fenomen.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










 

Dž. H. M.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Stožer objasnio kome od utorka trebaju, a kome ne

Ekonomski fakultet u Sarajevu i NLB Banka d.d., Sarajevo potpisali sporazum o saradnji