in

Aleksandra i Filip važe za najskladniji poznati par,pjevačica se prisjetila kako je sve počelo

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica se prisjetila njihovog prvog poljupca i istakla kako je odmah znala da će to biti ljubav za čitav život.

“Iskreno, ne sjećam se gdje smo se Filip i ja upoznali. Godinama sam ga sretala na raznim mjestima u prolazu. Viđali smo se kod Brene i Bobe na rođendanima i privatnim žurkama na kojima sam ja često pjevala. Međutim, to sve je bilo nekako u prolazu, bez zvaničnog upoznavanja”, kaže Aleksandra, i dodaje da je prvi poljubac sa bogatim nasljednikom bio nešto što će zauvijek pamtiti:
“Čim sam upoznala Filipa, znala sam da će to biti ljubav za čitav život. Naš prvi poljubac desio se u mom stanu na Voždovcu. Odmah me je osvojio manirima, načinom razmišlja i stavovima. Još tada sam znala da ću se udati za njega i da je on onaj pravi.”

Prijovićeva ističe da se njoj i Filipu život promijenio iz korjena kada im se rodio sin Aleksandar.

“Moj sin je postao ne samo glava kuće već šef naših života, najveća sreća i ljubav. Aleksandar nam je bukvalno centar svijeta i jedino što može da nas pogodi. Otkako sam postala majka, dosta sam zrelija, pametnija, staloženija i mnogo emotivnija. Filip i ja planiramo još djece, voljela bih djevojčicu da mogu da joj pravim razne frizurice.”

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuAleksandra tvrdi da uspješno balansira između karijere i porodice, kao i da porodica nikada ne trpi.

Izvor: kurir.rs

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Zmajice savladale Belgiju, briljirala Jonquel Jones

FIPA potpisala Memorandum o saradnji s Razvojnom agencijom Srbije