in

NE ZANIMA ME RAZVOD: Dejan Dragojević ne može da potpiše papire!

Slatka-Tajna.Eu

Dejan Dragojević tokom “Pitanja gledalaca” dobio je pitanje vezano za razvod od Dalile.

– Zar nisi ti taj koji bi trebalo da traži razvod? – pročitala je voditeljica pitanje.

– Ne, svaki pogrešan korak je napravila ona. Meni to nije ni toliko ni bitno, jer se desio kraj. A sad kad će se potpisati papiri, sad, poslije… Nevažno, jer je prestalo nešto što je trajalo i što je bilo kvalitetno. Kad bih ga tražio, to bi bilo kao ono što sam radio sa limunom… Meni njena reakcija ne treba. Ja nemam nadu, može to da ispada tako, ali ja to neću da uradim, ne pada mi na pamet da ja uradim prvi korak. Ja da nosim grižu savjesti zbog nečega, ne. Izlazim čist iz ovog odnosa, to je to što se tiče mene – rekao je Dejan.

Ne mogu. Kad je bilo ono za burmu, meni je poslije 10 sekundi bilo žao. Ne mogu da nosim teret na sebi taj – rekao je Dejan.

To se neće desiti ovdje, kraj i tačka. Polako, Car i ja smo tek tri sedmice u vezi, razvod nije za rijaliti – rekla je Dalila.

– Ali to nema veze sa Dejanom! Razvod nije za rijaliti, a ovo što radite jeste? Žena je u braku, a sa Carem je. Ispadate smiješni – odgovorio je Mića.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Šta hoćete vi od nas? – pitao je Car.

– Evo, puštam vas – odgovorio je Mića.

– Meni je nepotrebno da se ovo ovdje uradi. To mi neće značiti ništa, značiće mi u spoljnom svijetu. Bar ovde da je zaštitim od toga. Da barem taj čin potpisivanja… Kad se vi budete ženili i rastavljali… Dovoljno smo dali ovdje, previše – govorio je Car.

(Express/ Pink)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Švedska će prvi put imati ženu na čelu vlade

KAD DOĐEŠ NIOTKUDA MORAŠ SE BORITI ZA SVE: Zlatan Ibrahimović najavio film o sebi