in

KK Leotar Trebinje uz podršku Mozzarta želi do regionalne lige

Slatka-Tajna.Eu

Koliko je kompanija Mozzart posvećena podršci sportu, svjedoče brojna sponzorstva i donacije klubovima širom BIH.

A koliko pažnje posvećuju košarci najbolje dokazuje njihova akcija “Sto terena za jednu igru”, u okviru koje su brojnim gradovima omogućili da nove nade igraju pod obručima na svjetski opremljenim terenima. Podršku ovom sportu nastavili su danas u Trebinju gdje su sklopili ugovor o sponzorstvu sa Košarkaškim klubom Leotar.

Košarkaški div iz Hercegovine tradiciju gaji već sedam decenija. Ono što ih izdvaja od brojnih košarkaških klubova je činjenica da imaju većinu domaćih igrača od kojih su neki zaigrali u inostranstvu, ali su se vratili u svoj matični kub.

Njihov prvi tim već godinama je jedan od konkurentnijih u Premijer ligi BIH. Drugi tim se takmiči u Drugoj ligi Republike Srpske, a podmladak čine selekcije mlađi pioniri, pioniri, kadeti, junior.

Sponzorski ugovor u prostorijama kluba danas su potpisali Miodrag Batinić, predsjednik UO KK Leotar i Selma Salkanović, rukovodilac Direkcije korporativnih poslova kompanije Mozzart. 

“Zahvalan sam kompaniji Mozzart u ime Upravnog odbora Košarkaškog kluba Leotar i grada Trebinje na saradnji koja će, nadam se, potrajati i duže od tri godine na koliko smo potpisali ugovor. Novac ćemo uložiti u razvoj košarke u klubu. Stavljamo se na raspolaganje Mozzartu kada je u pitanju društveno odgovorni rad, za svaku akciju mogu da računaju na nas”, poručio je Batinić.

On dodaje da je ambicija kluba u narednom periodu da prvi tim zaigra u Ligi 6, a ne krije i da mjerkaju ABA 2 ligu ako budu imali dobre rezultate. Želja im je da stvore što bolje uslove za mlađe selekcije. Zato planiraju gradnju sportske dvorane za košarkaške klubove iz grada na Trebišnjici i cijele Hercegovine.

Klub racionalno posluje, ima podršku grada Trebinje, a danas sklopljeno sponzorstvo sa Mozzarom poseban im je vjetar u leđa.

Ova kompanija prethodno je postala sponzor istoimenog fudbalskog kluba iz Trebinja, sarajevskog Željezničara, prijedorskog Rudara, mostarskih klubova Zrinjski i Velež, ženske odbojkaške reprezentacije BiH, NK Čelik, a najavljuju i nova partnerstva.

“Veliko nam je zadovoljstvo što smo danas imali priliku da ozvaničimo saradnju sa KK Leotar. Naše partnerstvo će trajati najmanje naredne tri godine i nadamo se da će za to vrijeme, uz našu podršku, ovaj poznati klub iz Hercegovine da ostvari brojne uspjehe”, kaže Selma Salkanović, rukovodilac Direkcije korporativnih poslova kompanije Mozzart.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Odvažni “lop”: Pet verzija nove hit frizure koja opasno konkurira bobu

MARINA MI JE PRED SMRT NAPISALA 3 PJESME! Seka Aleksić otvorila dušu